iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To preview and buy music from The Broken Circle Breakdown (Original Motion Picture Soundtrack) by The Broken Circle Breakdown Bluegrass Band, download iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

The Broken Circle Breakdown (Original Motion Picture Soundtrack)

Open iTunes to preview, buy and download music.

Customer Reviews

Top gewoon

Chapeau voor deze acteurs met deze schitterende en pakkende film. Om even bij stil te staan in het dagelijkse leven. De muziek is top, een aanrader voor iedereen.

Prachtig

Vanavond de film gezien in Kinepolis, Brussel. Ik ben er nog altijd niet goed van.
Het is een prachtige film over een triestige gebeurtenis die je niemand - ook je ergste vijand niet - toewenst: de dood van een kind. Een kind dat veel te vroeg sterft aan kanker. Ondanks de liefde en de medische zorgen, overleeft Maybelle niet. De ouders hebben het daardoor zeer moeilijk om nog samen te leven. Even hoop je dat ze via de muziek mekaar terugvinden, maar niets is minder waar. Uiteindelijk gaat Elise (Veerle Baetens) ook ten onder. Ze kon de dood van haar kind niet verwerken...
Dankzij de Bluegrass muziek in de film schijnt er af en toe nog licht aan het eind van de tunnel. Regisseur Felix Van Groeningen brengt dit verhaal van leven en dood, op een waardige manier naar de kijker.
En deze muziek is heerlijk door zijn eenvoud. Bluegrass komt zo uit het hart van Amerika. Ook een dikke proficiat aan de leider van The Broken Circle Breakdown Band o.l.v. Bjorn Eriksson met zang van o.m. Johan Heldenbergh en Veerle Baetens.

Geweldige soundtrack!

Geweldige film, fantastische soundtrack!

Pakkend, innemend, bluegrass voor het grote publiek.

The Broken Circle Breakdown (Original Motion Picture Soundtrack), The Broken Circle Breakdown Bluegrass Band
View in iTunes
  • 6,99 €
  • Genres: Soundtrack, Music, Soundtrack
  • Released: 01 January 2012

Customer Ratings

Contemporaries