iTunes

De iTunes Store wordt geopend.Als iTunes niet wordt geopend, klik je het iTunes-symbool in het Dock of op het Windows-bureaublad.Progress Indicator
De iBooks Store wordt geopend.Als iBooks niet wordt geopend, klik je het iBooks-symbool in het Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is 's werelds eenvoudigste manier om jouw digitale mediacollectie te organiseren en uit te breiden.

We kunnen geen iTunes op jouw computer vinden. Download nu iTunes om de gratis app 3D Elephant Simulator - Angry Animal Simulator van Shahzada Maqbool te downloaden.

Heb je iTunes al? Klik op 'Ik heb iTunes' om het te openen.

I Have iTunes Gratis download

3D Elephant Simulator - Angry Animal Simulator

Van Shahzada Maqbool

Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten.

Omschrijving

Dier simulator games zijn heel beroemd en populair deze dagen. Laten we genieten van deze olifant simulator en simulatie spel, maar heb je ooit een olifant in een boos en wilde bui gezien. Olifanten zijn algemeen bekend als vriendelijke dieren maar in dit simulatiespel olifant is heel wild. Geniet van het avontuur rit van een olifant met deze olifant simulator spel. Boze olifant heeft gelopen van de dierentuin en is daar in de stad. Deze ommuurde stad staat op het spel en de olifant is voor de vernietiging in de stad.

Na een waarschuwing van het beheer van de stad, hebben mensen zichzelf gesloten in hun huizen. Olifant aanvalt en schoppen tot alle dingen. De boze olifant heeft de auto's vernield, de aftrap voor de dozen en is uitgebroken de barrières. Deze simulatie spel een compleet beeld van de stad. Er is nu niemand in de straten van de stad, zodat u kunt genieten van de gratis olifant rijden met deze geweldige olifant simulator en simulatie spel.

Er zijn vele andere simulator en simulatie games en zoals neushoorns, paard, geit, leeuw, tijger, stier en vele anderen, maar dit één van de olifant is zeer interessant en spannend. Hit en een aanval op de stad met behulp van speciale animaties van de olifant. Springen en aanvallen met behulp van speciale effecten en animaties.

Elke volgende niveau opent nieuwe gebieden en locaties in de stad en de olifant oorzaken vernietiging. Score een bepaalde score en ontgrendelen het volgende niveau. Elk niveau van deze olifant simulator en simulatie spel heeft enorme vernietiging modi. Download nu en geniet van dit verslavende olifant simulator en simulatie spel.

Geef feedback op: support@gamerzstudio.com

Wat is er nieuw in versie 1.0.5

> Improved User Experience
> Minor Bug Fixes

Schermafbeeldingen

iPhone schermafbeelding 1
iPhone schermafbeelding 2
iPhone schermafbeelding 3
iPhone schermafbeelding 4
iPhone schermafbeelding 5
iPad schermafdruk 1
iPad schermafdruk 2
iPad schermafdruk 3
iPad schermafdruk 4
iPad schermafdruk 5
3D Elephant Simulator - Angry Animal Simulator
Bekijk in iTunes
Deze app is voor iPhone en iPad ontwikkeld
  • Gratis
  • Categorie: Games
  • Bijgewerkt:
  • Versie: 1.0.5
  • Grootte: 136 MB
  • Taal: Engels
  • Ontwikkelaar:

Compatibiliteit: Vereist iOS 7.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Klantbeoordeling

Deze applicatie heeft niet genoeg beoordelingen ontvangen voor een score.