Schermafbeeldingen

Beschrijving

Reizigers vinden avonturen zelf! Vandaag Daddy Leo kocht een loterij ticket. Wat een aangename verrassing te wachten staat onze mama papa jongen en meisjes op dit moment? Hippo Pepa krabt de beschermende coating en wint Super prijs - een geweldige reis voor het hele gezin! Nu is het tijd om dingen te nemen en naar het vliegveld. Ze wachten op een spannend avontuur!
Gratis games voor kinderen bijgevuld opmerkelijke nieuwigheid, opnieuw. Op dit moment, Hippo Pepa en de hele familie gaat naar de luchthaven te gaan op een leuke reis. In deze collectie, in aanvulling op de scratch spel bevat educatieve spelletjes voor kinderen united thema - HOS. Deze spellen zijn zeer geschikt voor de kleintjes, ze ontwikkelen kinderen aandacht en coördinatie. En dit alles gebeurt onopvallend. We voegen de aangename muziek, grappige karakters, zullen verschillende avonturen en iedereen veel plezier, uitgevoerd met grote voordeel voor uw kind te krijgen.

Dus, Hippo Pepa won een geweldige reis. Wat moeten we nu doen? Allereerst zullen we onze helden helpen om puck daar zakken. Doe dingen verspreid over de ruimte in de moeder, vader, Jee en Pepa koffers. En dan zullen ze springen in de auto en rijden naar de luchthaven. En prachtig en spannend avontuur wacht op hen hun! Al de dingen moeten worden gecontroleerd op een speciale scanner voor vertrek. Daarna vliegen we naar een andere luchthaven ligt ver weg. Maar een andere grote spel van de HOS-serie in het andere eind van de wereld is op ons te wachten. Onze helden moeten halen hun bagage. En deze keer, een ander leuk element toegevoegd in het spel, de baby ontwikkelt intelligentie. Hippo Pepa en haar familie zijn niet alleen. Grappige panda of een andere passagiers per ongeluk verwijderen van een van de zakken van onze helden uit de transportband. Een Baby Jee is die dwaas. Hij kan andere passagiers koffers te nemen. Wees voorzichtig om ervoor te zorgen dat iedereen zijn tas heeft.

Ben je klaar om te gaan op een lange reis? Dan - volle kracht vooruit! Dompel met je baby in de oceaan van positieve emoties! Blijf op de hoogte en bij ons blijven. Onze gratis spelletjes voor jongens en meisjes zal altijd verrassen u en uw kinderen.

Nieuw

Versie 1.1

bug fixed

Informatie

Verkoper
CLEAR INVEST LTD
Grootte
608.9 MB
Categorie
Games
Compatibiliteit
Vereist iOS 7.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Engels
Leeftijd
Beoordeeld 4+
Copyright
© PSV Studio
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou