Schermafbeeldingen

Beschrijving

Snel en makkelijk mobiel betalen met de Bancontact-app. Betaal uw vrienden in een handomdraai terug. Betaal uw online aankopen, uw rekeningen en facturen of uw boodschappen in de winkel met uw smartphone of tablet.
Betalen doe je in 3 eenvoudige stappen. Scan, pin, klaar.
De Bancontact-app is beschikbaar voor iedereen die houder is van een bancontactkaart van één van de 20 deelnemende banken. Je kan tot 5 verschillende bancontactkaarten aan één enkele app linken. Installeer de Bancontact-app nu en ga meteen aan de slag.

Deze Bancontact-app slaat informatie op uw mobiel toestel op en krijgt toegang tot informatie op uw mobiel toestel teneinde de registratie en authenticatie mogelijk te maken omwille van veiligheidsredenen. Deze Bancontact-app maakt gebruik van Google Analytics om op anonieme basis het gebruik te traceren en analyseren binnen de Bancontact-app. Door de Bancontact-app te downloaden, te installeren of te gebruiken, stemt u er mee in dat Bancontact Company informatie op uw toestel opslaat en toegang verkrijgt tot informatie op uw toestel. Voor meer informatie, inclusief over hoe de toestemming ingetrokken kan worden en over hoe gekozen kan worden voor een opt out wat betreft Google Analytics, alsook over uw recht op toegang, verbetering en verzet tegen de verwerking van uw persoonsgegevens voor promotiedoeleinden, gelieve het privacy reglement van Bancontact Company te raadplegen op www.bancontact.com.

Nieuw

Versie 2.7.3

We hebben het gebruik van de Bancontact-app op iOS 11.3 verbeterd.

Beoordelingen en recensies

4.8 van 5

3.5K beoordelingen

3.5K beoordelingen

Top!

Reyshaan

Très pratique. Je l'utilise très souvent.

Fautes d'orthographe

Sharkkt

La description de la dernière mise à jour est remplie de fautes d'orthographe...

Top!

JoskeCurry

Top app!
Simpel design en makkelijk in gebruik!

Informatie

Verkoper
Bancontact-MisterCash SA
Grootte
60.8 MB
Categorie
Financiën
Compatibiliteit
Vereist iOS 8.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Nederlands, Engels, Frans
Leeftijd
Beoordeeld 4+
Copyright
© Bancontact
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou