Schermafbeeldingen

Beschrijving

Snel en makkelijk mobiel betalen met de Bancontact-app. Betaal uw vrienden in een handomdraai terug. Betaal uw online aankopen, uw rekeningen en facturen of uw boodschappen in de winkel met uw smartphone of tablet.
Betalen doe je in 3 eenvoudige stappen. Scan, pin, klaar.
De Bancontact-app is beschikbaar voor iedereen die houder is van een bancontactkaart van één van de 20 deelnemende banken. Je kan tot 5 verschillende bancontactkaarten aan één enkele app linken. Installeer de Bancontact-app nu en ga meteen aan de slag.

Deze Bancontact-app slaat informatie op uw mobiel toestel op en krijgt toegang tot informatie op uw mobiel toestel teneinde de registratie en authenticatie mogelijk te maken omwille van veiligheidsredenen. Deze Bancontact-app maakt gebruik van Google Analytics om op anonieme basis het gebruik te traceren en analyseren binnen de Bancontact-app. Door de Bancontact-app te downloaden, te installeren of te gebruiken, stemt u er mee in dat Bancontact Company informatie op uw toestel opslaat en toegang verkrijgt tot informatie op uw toestel. Voor meer informatie, inclusief over hoe de toestemming ingetrokken kan worden en over hoe gekozen kan worden voor een opt out wat betreft Google Analytics, alsook over uw recht op toegang, verbetering en verzet tegen de verwerking van uw persoonsgegevens voor promotiedoeleinden, gelieve het privacy reglement van Bancontact Company te raadplegen op www.bancontact.com.

Nieuw

Versie 2.8.4

Deze update lost enkele functionele en technische bugs op.

Beoordelingen en recensies

4.8 van 5
7.3K beoordelingen
7.3K beoordelingen
Reyshaan ,

Top!

Très pratique. Je l'utilise très souvent.

NeilBE85 ,

Top !

L'UX de cette app est juste exceptionnelle ! Dommage qu'on ne puisse pas l'utiliser partout.

LiesjeC ,

Werkt niet!

Wanneer ik aan een betaalpagina kom die vraagt of ik met Bancontactapp wil betalen, vind de server deze app niet. Nochtans juist geïnstalleerd en geactiveerd. Jammer!

Informatie

Verkoper
Bancontact-MisterCash SA
Grootte
93.2 MB
Categorie
Financiën
Compatibiliteit
Vereist iOS 9.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Nederlands, Engels, Frans
Leeftijd
Beoordeeld 4+
Copyright
© Bancontact
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou