Screenshots

Description

Het Gecommentarieerd Geneesmiddelenrepertorium wordt uitgegeven door het “Belgisch Centrum voor Farmacotherapeutische Informatie” (BCFI). Het BCFI is een vzw erkend en gesubsidieerd door het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG). Het doel van het BCFI is informatie over geneesmiddelen op de Belgische markt te verstrekken aan gezondheidswerkers. Deze softwareapplicatie, die zoals de website www.bcfi.be het Repertorium ontsluit, is bedoeld voor artsen, apothekers en tandartsen, evenals studenten van deze disciplines. Er is een maandelijkse update.
De bedoeling van dit Repertorium is het rationele gebruik van geneesmiddelen te bevorderen. Rationeel gebruik betekent dat enkel geneesmiddelen worden aangewend waarvoor gevalideerde studies bestaan, dat men deze geneesmiddelen adequaat gebruikt (qua indicaties, contra-indicaties, posologie, interacties...) en dat men rekening houdt met de kostprijs. In dit verband dient de notie van “op evidentie gebaseerde farmacotherapie“ te worden vermeld: het is belangrijk te weten wat de evidentie omtrent de risico-batenverhouding van een geneesmiddel is.

What’s New

Version 1.1.44

bijgewerkt December 2018

Ratings and Reviews

4.5 out of 5
8 Ratings
8 Ratings
MarineEli95 ,

Un enfer cette application

Recherche absolument pas intelligente. App complètement inutile. Rien à voir par rapport au site internet, qui lui permet de récolter les infos voulues en quelques clics. App à démolir et à repenser dans son entièreté!

Yassine Mazgout ,

Groot probleem

Deze app zou voor mij super handig zijn (daarom 5 sterren, doe zo voort!) maar ik heb hem nooit deftig kunnen gebruiken. Wanneer je (op iPhone 4S) het zoekveld gebruikt dan gaat het toetsenbord niet meer naar beneden. Daardoor heb je nooit via de zoekfunctie toegang tot de info waar je naar zoekt. Via menu gaat het nog wel, maar dat ondermijnt een stuk van het nut van de app. Dit probleem heb ik al bijna een jaar. Ik wacht op de update die het oplost =)

Peterrys ,

Handige App

Wat had je gedacht IphoneX als er even een stuk Uit je scherm geknipt word lol

Information

Seller
BCFI - CBIP VZW
Size
12.4 MB
Category
Medical
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
English, Dutch, French
Age Rating
You must be at least 17 years old to download this application.
Frequent/Intense Medical/Treatment Information
Frequent/Intense Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
Copyright
© BCFI - CBIP VZW
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like