iTunes

De iTunes Store wordt geopend.Als iTunes niet wordt geopend, klikt u op het iTunes-symbool in het Dock of op het Windows-bureaublad.Progress Indicator
De iBooks Store wordt geopend.Als iBooks niet wordt geopend, klikt u op het iBooks-symbool in het Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. Download nu iTunes om de gratis app BE-COOPERATION van Ozalith bvba te downloaden.

Heeft u iTunes al? Klik op 'Ik heb iTunes' om het te openen.

I Have iTunes Gratis download
iTunes voor Mac en pc

BE-COOPERATION

Van Ozalith bvba

Open iTunes om apps te kopen en te downloaden.

Omschrijving

De Belgische Ontwikkelingssamenwerking zette in 2015 haar schouders onder enkele ingrijpende hervormingen. Denk maar aan de nieuwe universele ontwikkelingsagenda rond armoedebestrijding en duurzame economische en sociale ontwikkeling – de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s). België zette meer dan ooit in op de minst ontwikkelde landen en fragiele situaties, met twee nieuwe partnerlanden Burkina Faso en Guinee. Daar ligt de focus op een rechtenbenadering en een sterkere rol van de private sector.

Ook de relaties met de multilaterale partnerorganisaties en de samenwerking met de ngo’s, universiteiten en federale wetenschappelijke instellingen werden herzien. Bovendien streeft de Belgische Ontwikkelingssamenwerking ernaar om digitalisering in te zetten als hefboom voor ontwikkeling. Daarnaast blijft de strijd tegen de klimaatverandering een prioriteit voor België. Omwille van de talrijke crisissen in de wereld komt ook humanitaire hulp meer op de voorgrond.
Ontdek de highlights en de waaier aan activiteiten van 2015 in het jaarverslag van de Belgische Ontwikkelingssamenwerking.

Wat is er nieuw in versie 1.3

Nieuw jaarverslag 2015 en nieuwe screenshots.

iPad schermafdruk

iPad schermafdruk 1
BE-COOPERATION
Bekijk in iTunes
  • Gratis
  • Categorie: Boeken
  • Bijgewerkt:
  • Versie: 1.3
  • Grootte: 22.3 MB
  • Talen: Nederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Portugees, Spaans, Turks, Zweeds
  • Ontwikkelaar:

Compatibiliteit: Vereist iOS 8.0 of nieuwer. Compatibel met iPad.

Klantbeoordeling

We hebben niet genoeg beoordelingen ontvangen om een gemiddelde weer te geven van de huidige versie van dit/deze applicatie.