iPhone Screenshots

Description

Met de Blokken App kan je nu thuis Blokken Spelen!
Er zijn drie spelmodules.

In het TV-spel kan je dagelijks meespelen met de volgende tv-aflevering van Blokken: je zoekt namelijk het 8-letterwoord van de dag nadien. Je krijgt 8 vragen uit die aflevering en met elk goed antwoord speel je een letter vrij. Met die vrijgespeelde letters en een tip kan je het 8-letterwoord zoeken. Als je dat woord voor 14 uur via SMS stuurt, maak je kans op een mooie prijs.

In het duel kan je spelen tegen je vrienden of tegen onbekenden. Bedoeling is om meer punten te scoren dan je tegenstrever en zo duels te winnen.
Je krijgt 8 vragen en elk juist antwoord levert 10 punten op en een letter die je vrijspeelt. Met die vrijgespeelde letters en met behulp van een tip kan je het 8-letterwoord zoeken. Een goed 8-letterwoord levert 50 punten op.
Degene die op het einde het meeste punten scoort, wint het duel.

In het vrij spel speel je alleen. Je krijgt 8 vragen. Voor elke vraag die je goed hebt krijg je een letter en 10 punten. Met de vrijgespeelde letters en een tip probeer je het 8-letter woord te vinden. Dat levert je 50 punten op. Doel is om zo veel mogelijk spelletjes op rij het 8-letterwoord te vinden en zo een record te vestigen.

What's New

Version 1.0.10

- Updated Facebook API versions

Customer Reviews

Kan een heel pak beter!

In weet geen bijnaam meer

Als eerste had ik zoals vele hier een spel met de blokken verwacht. Niet enkel vragen. Ik had verwacht wel punten kunnen te pakken met het spelletje Tetris ertussen, maar dat is echt zwaar tegengevallen.
Ook is het heel vervelend als ik een duel met mijn vriend speel en telkens uit het niets het spel beëindigd wordt. Je weet wel, de melding die zegt: “Je tegenspeler heeft het spel beëindigd”. Terwijl dat mijn vriend die vraag nog aan het oplossen is. Doe hier iets aan. Zeer vervelend!
Van de VRT verwacht ik eigenlijk kwaliteit. Dit is geen kwaliteit.

VRT profiel

Spoefi

Niet echt leuk. En ook, een blokkenapp zonder Tetris spel?!

Goed

W Σ S T S I D Σ

Het kan beter maar het is leuk

Information

Seller
VRT
Size
27.8 MB
Category
Entertainment
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
Dutch
Age Rating
You must be at least 17 years old to download this application.
Gambling and Contests
Copyright
© VRT
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like