Schermafbeeldingen

Beschrijving

Bobclass is een app waarmee je afspraken of klasjes op eenvoudige wijze kunt inplannen. Het is een ideale oplossing voor yoga- en dansstudio's, personal trainers, muziekleraren en andere zelfstandigen, met of zonder personeel. Naast de krachtige kalender biedt de app aanwezigheidsregistratie en het bijhouden van verkopen en betalingen en dit alles volledig mobiel; de app kan zelfs offline gebruikt worden! Maar ook je klanten profiteren: Zodra je je rooster of beschikbaarheid in de kalender hebt gezet, kun je dit delen met je klanten via een weblink in een browser. De app neemt alle complexiteit op haar schouders, zodat jij je kunt richten op je klanten.

FUNCTIONALITEIT

• Groepsklassen: Rooster een klas in en voeg klanten toe. Je kunt dit vooraf doen maar ook als klanten binnendruppelen. De app stuurt automatisch een bevestigingsmail uit bij vooruitboeking.
• Afspraken: Check je beschikbaarheid, kies een tijd en voeg een klant toe die dan direct een bevestiging ontvangt.
• Online boeken: De app genereert een unieke weblink die je met je klanten deelt waarmee zij jouw klasrooster of beschikbaarheid kunnen zien in een browser. In een paar simpele stappen kunnen zij zich dan aanmelden.
• Aanwezigheidsregistratie: Vink je klanten aan, snel en eenvoudig vanaf je iPhone of iPad. Ook offline en voor grotere groepen kun je ze zelfs allemaal tegelijk aanvinken.
• Check-ins: Dit is typisch voor een bepaald soort groepsklas zoals yoga, waarbij je niet weet wie er op komt dagen. Bobclass laat je je klanten razendsnel inchecken: 5 seconden, we hebben het gemeten!
• Rittenkaarten, abonnementen: Definiëer de producten die je wilt verkopen aan je klanten en laat de app de tel bijhouden bij het inchecken. Ook kun je zien wie er aan vernieuwing toe is of nog niet betaald heeft.
• Betalingen: Bij de verkoop van een product kun je de betaling direct registreren of deze open laten voor later en een herinnering met het bedrag uitsturen.
• Teams: Als je met personeel werkt, kun je klassen of afspraken in parallel inplannen en je kunt je personeel toegang geven vanaf hun eigen apparaat. Als je dit liever niet doet, kun je roosters genereren in PDF of print waarbij jij bepaalt welke informatie je deelt.
• Voortgangscontrole: In het bijzonder voor 1:1 training is persoonlijke aandacht belangrijk en dit alles hangt samen met hoeveel je over de klant kunt herinneren. Bobclass laat je een dagboek bijhouden waarin je ook foto's, video's en documenten kwijt kunt.
• Synchronisatie met externe kalenders: Toon de Bobclass kalender in je Mac, Google, Outlook (etc.) kalenders maar ook andersom kun je externe kalenders in Bobclass laten zien.

WAT MAAKT BOBCLASS ZO SPECIAAL?

1. Helemaal mobiel: Alle functionaliteit op iPhone en iPad, de database werkt ook offline en alle acties zijn razendsnel. Dit betekent dat je je administratie onderweg kunt doen; in de studio, park, op het strand of in de metro. De tijd die je bespaart besteed je aan je klanten.
2. Makkelijk op te zetten: We hebben het hier over uren, niet dagen. De website zit boordevol met instructievideo's en als je hulp nodig hebt kunnen wij je persoonlijk op gang brengen, ook in het Nederlands.
3. Aanpasbaar aan jouw tak van sport: De app ondersteund zowel klasjes als afspraken maar ook producten, activiteiten en werkdagen kun je allemaal instellen.

BOBCLASS PRO en STUDIO

De app kan uitgebreid worden met PRO of STUDIO in-app upgrades die worden aangeboden als abonnement, dat via je iTunes-account op je creditcard in rekening gebracht wordt. Je abonnement wordt automatisch verlengd tenzij het ten minste 24 uur voor het einde van de huidige periode wordt opgezegd. Je kunt zelf je abonnement beheren en automatische verlenging uitschakelen in de Accountinstellingen van het apparaat.

• Gedetailleerd functieoverzicht: https://bobclass.com/index#portfolio
• Privacybeleid en gebruiksvoorwaarden: https://bobclass.com/privacy

Nieuw

Versie 1.6.1

Enkele kleine bugfixes:
- Probleem met de layout voor iPhone X in de voortgangsnote (bedankt Eric)
- Probleem met de layout voor iPhone X in klantenprofiel (bedankt Andrea)
- Terug (<) knop hotspot te klein (bedankt Marc)
- Aanwezigheid knop hotspot te klein (bedankt Justy)

Klantrecensies

Onmisbaar!

Roefless

Deze app is alles wat in nodig heb! Na lang zoeken, vond ik plots deze parel in de Appstore. Ik kan mijn klantenbestand bijhouden, workshops en lessen inplannen, herinneringsmailtjes rondsturen, mailsjablonen uitschrijven en gebruiken, mijn cliënteel makkelijk bereiken, mijn agenda’s op elkaar afstemmen en invoegen, sessies boeken alsof het kinderspel is en alle nodige gegevens (van boekingen in het verleden tot in de toekomst en betaalgegevens toe) bijhouden! ONMISBAAR voor me om alles vlot en overzichtelijk onder controle te houden!

+++ Zeer hulpvaardige appontwikkelaar!
Ik raad deze app aan iedereen in mijn proffesioneler omgeving aan! Top!

Simple et efficace

apple feron

Cette application à révolutionner mon organisation et ma relation avec mes clients
Fantastique et économique

Bobclass

Smoldersastrid

Zeer duidelijke agenda app ,uitgebreid en toch overzichtelijk

Informatie

Verkoper
Court Four Ltd.
Grootte
23.1 MB
Categorie
Zakelijk
Compatibiliteit
Vereist iOS 9.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Nederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans
Leeftijd
Beoordeeld 4+
Copyright
© Court Four Ltd.
Prijs
14,99 €
*WEA.AppPages.InAppPurchase.Title*
  1. Bobclass Pro 9,99 €
  2. Bobclass Studio 24,99 €

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou