Schermafbeeldingen

Beschrijving

Verzot op automonteur simulatorspelletjes? Open je eigen garage en repareer auto's! Een geweldige monteurswerk simulator! Problemen zoeken, auto's testen, onderdelen wisselen en geld verdienen! Los de problemen op!

Wees de beste automonteur!
Bewerk je automonteur vaardigheden! Krijg ervaring op het gebied van auto reparatie in je eigen autogarage. Zoek de gereedschappen en start met een V8-motor! Stel de oorzaak van het probleem vast door een proefrit te maken of sluit hem aan op de OBD-computer! Bestel de onderdelen, en test de auto als het werk klaar is! Wissel banden, stel de auto af (auto-afstelling) en geef de auto nog meer paardenkracht! Werk met raceautos, 4x4 crosscountry jeeps of limousines! Een auto onderhouden is belangrijk! Wissel olie, remblokken, banden etc. Vervang de lampjes van de koplampen of repareer de motor! Accu´s vervangen bij je auto service – een geheel nieuw niveau. Vind je de automonteur simulator 2016 spelletjes leuk? Speel dan de nieuwste editie - 2017! Los problemen op zoals deuken of slappe banden. Vervang beschadigde onderdelen! Los de problemen op met gereedschap! Start alle auto´s van kleine tot een grote bus! Gratis automonteur spel!

Automonteur is jouw nieuwe baan!
De autogarage is nu open voor klanten! Bewerk jouw Garage! Nu kan je voelen hoe het is om automonteur te zijn! Parkeer de auto voor je werkplaats en wacht op de klant! Het is een verslavend spel! Deze fantastische Automonteur Simulator geeft je de beste kans om met één spelletje ervaring als automonteur op te doen. Beschouw het jouw mechanische ingenieursschool en leer auto´s te repareren. Voer je werk uit als automonteur in een autobedrijf met de meest recente mechanische gereedschappen en apparatuur die beschikbaar zijn. Vertraging bij het repareren zal je niveau beëindigen en een teleurstelling voor je klanten zijn. Auto-reparatie en monteur garage is een parkeer en reparatie spelletje met perfecte auto mechanisme functies.

Functies:
Repareer auto's
Auto´s proefrijden om problemen te diagnosticeren
Vervang onderdelen
Verdien geld en bewerk de garage
Meer dan 300 onderdelen! Meer dan 50 defecten die verwijderd moeten worden!
Leer het werk van een automonteur

Aankomende functies
Vrachtwagen reparatiemonteur
Bouwmachines (zwaar werk) monteurs
Automonteur manager modus
Boerderij machines reparatie modus
Raceauto monteur- Sportauto monteur simulator (pit stop)

Beoordelingen en recensies

the lord poulleto

Arkiller

Super se jeux je vous le conseilles il est cool

Informatie

Verkoper
Fat Lion Games Sp. z o. o.
Grootte
167 MB
Categorie
Games
Compatibiliteit
Vereist iOS 6.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Engels
Leeftijd
Beoordeeld 4+
Copyright
© Fat Lion Games Sp. z o. o.
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou