Schermafbeeldingen

Beschrijving

Financial Media is een kennisbedrijf ten dienste van de CFO en zijn team. Onder de merknaam ‘CFO’ ligt de focus op kennisverspreiding via diverse mediakanalen.

Financial Media is uitgever van CFO Magazine, het leidende vakblad voor finance professionals. Maar ook talloze seminaries, events, opleidingen maken deel uit van het aanbod. Uniek zijn ook de maandelijkse benchmarkrapporten van Financial Media.

Onder de merknaam Finance Square worden activiteiten ‘door CFOs voor CFOs’ georganiseerd. Hier wordt vooral gebouwd aan een netwerk van peers en de activiteiten ondersteunen deze doelstelling. Meest gekend is de club van Finance Square, maar ook een connectie-app en andere services, zoals bijvoorbeeld mentorship krijgen vorm onder dit merk.

Onder de merknaam HPO worden alle diensten gebaseerd op eigen inzichten en kennis aangeboden. Bedrijven worden zeer grondig geanalyseerd op hun “HPO gehalte” en gericht gebenchmarked. Met het HPFF aanbod wordt specifiek ingezoomd op de behoefte van de finance functie aan begeleiding om een high performance afdeling te worden.

Nieuw

Versie 6.1

iOS 11 compatibility and continuous improvement

Informatie

Verkoper
Financial Media
Grootte
48.7 MB
Categorie
Zakelijk
Compatibiliteit
Vereist iOS 9.3 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Nederlands, Engels, Frans
Leeftijd
Beoordeeld 4+
Copyright
© Financial Media
Prijs
Gratis
In-app aankopen
  1. Is Luxemburg the place to be? 2,29 €
  2. CFO Magazine 204 27,99 €
  3. Vol. 26 26,99 €

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou