iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Creëer een netwerk om uw dierbaren te helpen wanneer u er zelf niet bij kunt zijn.

Doro Connect & Care® is een gebruiksvriendelijke service ontwikkeld om u te helpen zorgen voor uw oudere dierbaren, door een netwerk van zorgverleners om hen heen te creëren. Doro Connect & Care® is uw helpende hand wanneer ondersteuning nodig is en zorgt ervoor dat uw dierbaren dichtbij blijven, zelfs wanneer u er niet bent.
Download de app, maak contact met de mobiele Doro telefoon van uw ouders of grootouders en maak een netwerk aan met familieleden en zorgverleners.

Belangrijkste kenmerken:

- BLIJF IN CONTACT - Zorgen is niet alleen helpen. Het is ook in contact blijven. Doro Connect & Care® biedt een gebruiksvriendelijke berichten- en groeps-chatfunctie waardoor u constant in contact bent met familie en vrienden. Deel foto's en berichten in uw privé netwerk en blijf van alles op de hoogte.

- ASSISTENTIE-KNOP - De ingebouwde Assistentie-knop op uw Doro smartphone kan zo worden ingesteld zodat uw Connect & Care® netwerk wordt gewaarschuwd. Nadat de Doro-gebruiker op deze knop heeft gedrukt, wordt iedereen gewaarschuwd en kan over het verzoek om assistentie gecommuniceerd worden, waarna één persoon de verantwoordelijk neemt om te helpen.

- GEDEELDE HERINNERINGSBERICHTEN - Wanneer het lastiger wordt om dingen te onthouden, is het een geruststelling te weten dat Doro Connect & Care® u helpt belangrijke gebeurtenissen en afspraken bij te houden. Iedereen in het netwerk kan herinneringsberichten toevoegen.

- VERZOEKEN OM HULP – Is de melk op? Of moet er kleding bij de stomerij worden opgehaald? Regel de dagelijkse verzoeken om hulp van uw dierbaren met andere zorgverleners in het netwerk.

- TAKENLIJSTJE - Niet elk verzoek om hulp is een noodsituatie. Met Doro Connect & Care® is het eenvoudig om hulp te krijgen voor de meest alledaagse dingen in het leven, zoals een boodschap doen.

- ACTIVITEITENLOGBOEK - De activiteitenlogboekfunctie houdt bij wanneer u voor het laatst een oproep hebt beantwoord en laat anderen in het netwerk weten of er reden is tot alarm.

- GPS-LOCATIE - De ingebouwde GPS-functie van Doro Connect & Care® is een geweldige manier om familie en vrienden in uw netwerk op de hoogte te houden van de locatie van uw dierbare, mocht u ze willen vinden.

Met Doro Connect & Care® kunt u samen zijn, ook al bent u niet fysiek bij elkaar.

Deze toepassing IS GEEN VERVANGING van de reguliere hulpdiensten. In geval van nood belt u 112 of het juiste alarmnummer in uw land.

*Om volledig te profiteren van de diensten die Doro Connect & Care® levert, moet de senior beschikken over een compatibele Doro smartphone:

Doro Liberto® 820
Doro Liberto® 820 Mini
Doro Liberto® 822
Doro Liberto® 825
Doro 8030
Doro 8031

Nieuw

Versie 2.0.2

Kleine bugfixes

Informatie

Verkoper
DORO AB
Grootte
51 MB
Categorie
Sociaal netwerken
Compatibiliteit
Vereist iOS 8.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Nederlands, Bokmål Noors, Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Italiaans, Spaans, Zweeds
Leeftijd
Beoordeeld 4+
Copyright
Copyright © 2015 Doro AB. All rights reserved
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou