iTunes

De iTunes Store wordt geopend.Als iTunes niet wordt geopend, klikt u op het iTunes-symbool in het Dock of op het Windows-bureaublad.Voortgangsindicator
iTunes

iTunes is 's werelds eenvoudigste manier om jouw digitale mediacollectie te organiseren en uit te breiden.

We are unable to find iTunes on your computer. Om muziek voor te beluisteren en te kopen van Dagelijkse Kost met Jeroen Meus voor iPad van VRT, download nu iTunes.

Heeft u iTunes al? Klik op 'Ik heb iTunes' om het te openen.

Ik heb iTunes Gratis download
iTunes voor Mac en pc

Dagelijkse Kost met Jeroen Meus voor iPad

van VRT

Open iTunes om apps te kopen en te downloaden.

Omschrijving

Dagelijkse Kost is op 12 dec. 2013 gratis in verband met de AppEvent actie! Bezoek www.appevent.com voor meer gratis apps de komende dagen of download de gratis AppEvent app en mis nooit meer een gratis app!

----

*** verkozen tot App van het Jaar 2011 & 2012 door lezers en jury van Clickx Magazine ***

VLAANDERENS MEEST SUCCESVOLLE APP VOLLEDIG VERNIEUWD:

* ondersteuning voor iOS 6 en Retina-schermen
* 1 app voor iPhone & iPad
* meer dan 100 recepten
* mogelijkheid om verder uit te breiden met extra receptpakketten

De app van Dagelijkse Kost is een regelrechte hit en krijgt positieve reacties uit vele hoeken.

Het Een-programma Dagelijkse Kost is in geen tijd uitgegroeid tot een van de succesvolste kookprogramma’s van Vlaanderen. De kookboeken vliegen over de toonbank en vinden hun weg naar iedere keuken, maar ook de app kan ondertussen een groot en trouw publiek op weg helpen naar de perfecte dagelijkse kost.

Jeroen Meus werpt zich in deze app op als je persoonlijke assistent in meer dan 100 video's en bereidingen.

Jeroen gidst je in deze app door de bereiding van niet minder dan 100 gerechten uit het eerste seizoen, waarvan er een deel niet in boekvorm zijn verschenen. Bij elk recept hoort een video, speciaal opgeknipt voor mobiel gebruik. Om de video's te kunnen bekijken, moet je verbonden zijn met een draadloos netwerk. De app werkt zowel via wifi als 3G.

Met je pollepel in de ene hand en je iPad in de andere want Jeroen toont je ‘stap voor stap’ wat je moet doen! Iedereen kan namelijk koken als de juiste chef zijn handje vasthoudt. Bovendien leest de iPad-versie van de Dagelijkse Kost –app ook als een echt boek. Blader door de gerechten en begin alvast te watertanden bij de prachtige foto’s van Jeroens gerechten. Allemaal eenvoudige maar verfijnde recepte: je vrienden zullen onder de indruk zijn van je kookkunsten.

Maar er is meer...

Ken je product-reportages:
In de loop van het eerste seizoen heeft Jeroen heel wat gepassioneerde slagers, bakkers en brouwers van bij ons bezocht. Hun streekproducten zijn steevast van topkwaliteit. In meer dan 80 reportages (!) kom je alles te weten over de perfecte aardbeien, het herkennen van de beste aardappelen of wat het lekkerste stukje vlees is. Van vlees tot vis, van zuivel tot kruiden… Je wordt een culinair expert zonder je zetel uit te komen.

Tientallen extra video's:
In keukenweetjes legt Jeroen je uit hoe je een vis moet ontvellen of wat het verschil is tussen julienne en brunoise. Bij 'basistechnieken' vind je de grondbeginselenvan het koken: Jeroens recept voor de beste mayonaise of de ideale bechamelsaus bijvoorbeeld. Elk gerecht begint bij een sterke basis.

Geïntegreerde & uitgebreide boodschappenlijst:
Alle ingrediënten die je nodig hebt voor je gerecht, zijn met een simpele toets toegevoegd aan je persoonlijke boodschappenlijst. Met nog een tik pas je de benodigde hoeveelheden aan naar een bereiding voor 2 tot 8 personen. Voeg ook onbeperkt ingrediënten toe aan je lijstje en rangschik ze ofwel per gerecht ofwel per categorie in de supermarkt, kwestie van te shoppen zonder tijdverlies.
Eens een recept gevonden, maar geen tijd om naar de winkel te hollen? Mail je ingrediëntenlijst dan door naar een vriend: hij knapt dit karwei wel voor je op!

Verhoog je keukenstatus en word driesterren-chef:
Je begint je virtuele kookcarrière in de Dagelijkse Kost-app als afwashulp ofte plongeur. Hoe meer je de app gebruikt, hoe sneller je promoveert, met een driesterren-chef status als ultieme doel.

Integratie met Facebook en Twitter:
Laat via Facebook en Twitter weten wat je aan het koken bent of wat je keukenstatus is dankzij de doorgedreven Facebook- en Twitter-integratie.

Wat is nieuw in versie 2.0.1

- Verbeterde stabiliteit voor iPad 1
- Betere zichtbaarheid aangekochte producten
- E-mailen van het boodschappenlijstje
- Bug fixes

Schermafbeeldingen

iPhone schermafdruk 1
iPhone schermafdruk 2
iPhone schermafdruk 3
iPhone schermafdruk 4
iPhone schermafdruk 5
iPad schermafdruk 1
iPad schermafdruk 2
iPad schermafdruk 3
iPad schermafdruk 4
iPad schermafdruk 5

Recensies van klanten

Extra menu updates: duur en onvolledig

In deze app, zelfs met de 5 menu updates zitten enorme gaten. Je vindt eigenlijk veel betere gratis informatie op de één website van dagelijkse kost. Een typisch voorbeeld: in de hele ge-update app met de niet goedkope 5 x €1.79 + de originele aanschafprijs van € 4.xx vind je geen enkel gerecht op basis van asperges. Onbegrijpelijk toch voor Vlaamse dagelijkse kost... Op de één website vind je talrijke soepen, voorgerechten, hoofdgerechten enz.... Ik begrijp hier niets van.

laatste update werkt niet (ios5 ipad2)

na aankoop van de bijkomende 5 receptenreeksen de app geupdatet want blijkbaar was dit nodig om de recepten terug te vinden (nieuwe recepten verschenen niet in de zoekfunctie) ; sindsdien is de app onbruikbaar - de boodschap"recepten worden geupdatet" verdwijnt niet

App geblokkeerd

Aangezien de melding "recepten worden geüpdatet" niet verdwijnt, is deze app sinds kort onbruikbaar. Voor een betalende app, waar bovendien nog extra betaald werd voor bijkomende recepten is dit totaal onaanvaardbaar!

Dagelijkse Kost met Jeroen Meus voor iPad
Bekijk in iTunes
Deze app is voor iPhone en iPad ontwikkeld
 • 4,49 €
 • Categorie: Lifestyle
 • Bijgewerkt: 06-02-2013
 • Versie: 2.0.1
 • Grootte: 11.1 MB
 • Taal: Nederlands
 • Ontwikkelaar: VRT
Gekeurd 12+ voor:
 • Content met mild alcohol-, tabaks- of drugsgebruik of referenties ernaar kan onregelmatig voorkomen

Compatibiliteit: Vereist iOS 5.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Deze app is geoptimaliseerd voor iPhone 5.

Klantbeoordeling

Huidige versie:
Alle versies:

Top aankopen vanuit app

 1. Meer Dagelijkse Kost 11,79 €
 2. Meer Dagelijkse Kost 51,79 €
 3. Meer Dagelijkse Kost 21,79 €
 4. Meer Dagelijkse Kost 31,79 €
 5. Meer Dagelijkse Kost 41,79 €