Screenshots

Description

Bestel een taxi vanuit Antwerpen en omliggende gemeenten naar uw lokatie met enkel twee muisklikken! Vul eventueel uw specifieke wensen in en bevestig uw bestelling. Uw naderende taxi is te volgen op de kaart. Wanneer u een bestemmingsadres opgeeft bij de opdracht kunt u een prijsindicatie opvragen. Reserveringen zijn mogelijk.

What’s New

Version 10.8.1321

We hebben de DTM app helemaal vernieuwd. Hierdoor laat jij nu sneller en eenvoudiger de taxi voorrijden die jij nodig hebt. Alles is nieuw in de app, maar lees alvast de belangrijkste verbeteringen. Probeer nu de nieuwe DTM app. We horen het wel als we je ergens heen kunnen brengen!

Ratings and Reviews

3.5 out of 5
8 Ratings
8 Ratings
LPeiffer ,

Perfect!

Just-in-time Taxi! App én achterliggende taxidiensten werken zoals het hoort! Perfect op tijd en met correcte prijs zoals opgegeven! Beter kan niet.

borreken ,

Niet bruikbaar voor blinden ?

Spijtig genoeg niet gebruiksvriendelijk/toegangkelijk voor blinden die voice-over gebruiken...een paar simpele aanpassingen zijn welkom..en dit geldt voor alle taxi -apps die ik al geprobeerd heb...

Tromp2 ,

app zelf ziet er handig uit, maar het concept werkt niet

Voor een taxi app is deze app extreem onbetrouwbaar. Wij bestelde een app, maar omdat de verwerking niet automatisch verloopt, is het helemaal misgegaan en hebben we bijna ons vliegtuig gemist. De app zelf is duidelijk en helder. De verwerking van de bestellingen gebeurt nog volledig manueel. Je hebt meer kans om een taxi te krijgen door op de ouderwetse manier te bestellen. Ook het betalen via de app werkt niet, want de chauffeurs weten niet hoe ze de betalingen moeten verwerken.

Information

Seller
Austrosoft Weiss Datenverarbeitung Ges.m.b.H.
Size
69.6 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 9.3 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English, Czech, Danish, Dutch, French, German, Greek

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Austrosoft Weiss Datenverarbeitung Ges.m.b.H.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

  • Siri

    Get things done within this app using just your voice.

More By This Developer

You May Also Like