Screenshots

Description

Bestel een taxi vanuit Antwerpen en omliggende gemeenten naar uw lokatie met enkel twee muisklikken! Vul eventueel uw specifieke wensen in en bevestig uw bestelling. Uw naderende taxi is te volgen op de kaart. Wanneer u een bestemmingsadres opgeeft bij de opdracht kunt u een prijsindicatie opvragen. Reserveringen zijn mogelijk.

What's New

Version 6.99.1

bugfix

Customer Reviews

app zelf ziet er handig uit, maar het concept werkt niet

Tromp2

Voor een taxi app is deze app extreem onbetrouwbaar. Wij bestelde een app, maar omdat de verwerking niet automatisch verloopt, is het helemaal misgegaan en hebben we bijna ons vliegtuig gemist. De app zelf is duidelijk en helder. De verwerking van de bestellingen gebeurt nog volledig manueel. Je hebt meer kans om een taxi te krijgen door op de ouderwetse manier te bestellen. Ook het betalen via de app werkt niet, want de chauffeurs weten niet hoe ze de betalingen moeten verwerken.

Niet bruikbaar voor blinden ?

borreken

Spijtig genoeg niet gebruiksvriendelijk/toegangkelijk voor blinden die voice-over gebruiken...een paar simpele aanpassingen zijn welkom..en dit geldt voor alle taxi -apps die ik al geprobeerd heb...

Superhandige app

PulpFactory

Dit is een superhandige app: je weet meteen hoe lang je wachten terwijl je de taxi ziet naderen op de kaart en je krijgt ook meteen een inschatting van hoeveel de rit je zal kosten.
Ik geef echter slechts 3 sterren omdat ik wanneer ik de app gebruik op 3G, steeds foutmeldingen krijg en ik dus ben aangewezen op WiFi, en dit terwijl al mijn andere apps perfect draaien op 3G.

Information

Seller
Austrosoft Weiss Datenverarbeitung Ges.m.b.H.
Size
34.2 MB
Category
Business
Compatibility
Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
English, German
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Austrosoft Weiss Datenverarbeitung Ges.m.b.H.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like