Schermafbeeldingen

Beschrijving

Bestel een taxi vanuit Antwerpen en omliggende gemeenten naar uw lokatie met enkel twee muisklikken! Vul eventueel uw specifieke wensen in en bevestig uw bestelling. Uw naderende taxi is te volgen op de kaart. Wanneer u een bestemmingsadres opgeeft bij de opdracht kunt u een prijsindicatie opvragen. Reserveringen zijn mogelijk.

Nieuw

Versie 6.99.1

bugfix

Klantrecensies

app zelf ziet er handig uit, maar het concept werkt niet

Tromp2

Voor een taxi app is deze app extreem onbetrouwbaar. Wij bestelde een app, maar omdat de verwerking niet automatisch verloopt, is het helemaal misgegaan en hebben we bijna ons vliegtuig gemist. De app zelf is duidelijk en helder. De verwerking van de bestellingen gebeurt nog volledig manueel. Je hebt meer kans om een taxi te krijgen door op de ouderwetse manier te bestellen. Ook het betalen via de app werkt niet, want de chauffeurs weten niet hoe ze de betalingen moeten verwerken.

Niet bruikbaar voor blinden ?

borreken

Spijtig genoeg niet gebruiksvriendelijk/toegangkelijk voor blinden die voice-over gebruiken...een paar simpele aanpassingen zijn welkom..en dit geldt voor alle taxi -apps die ik al geprobeerd heb...

Superhandige app

PulpFactory

Dit is een superhandige app: je weet meteen hoe lang je wachten terwijl je de taxi ziet naderen op de kaart en je krijgt ook meteen een inschatting van hoeveel de rit je zal kosten.
Ik geef echter slechts 3 sterren omdat ik wanneer ik de app gebruik op 3G, steeds foutmeldingen krijg en ik dus ben aangewezen op WiFi, en dit terwijl al mijn andere apps perfect draaien op 3G.

Informatie

Verkoper
Austrosoft Weiss Datenverarbeitung Ges.m.b.H.
Grootte
34.2 MB
Categorie
Zakelijk
Compatibiliteit
Vereist iOS 6.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Duits, Engels
Leeftijd
Beoordeeld 4+
Copyright
© Austrosoft Weiss Datenverarbeitung Ges.m.b.H.
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou