Schermafbeeldingen

Beschrijving

Woordenschat Trainer voor het leren van Duits : Leren Duits spreken voor tijdens het Reizen, Zakelijk, Dating, Studie & School.
• Geheugenkaart woordenboek met Duits - Nederlands vertalingen van 10.000 woorden.
• Snelst groeiende taalcursus onderwijs app voor mobiele en tablet: 500.000 nieuwe gebruikers / maand.
• Unieke kenmerken: Zie vergelijking http://goo.gl/wSQvhf met duolingo,babbel,busuu.
• 100% Gratis Duits lessen voor beginners, gevorderden, volwassenen en kinderen. Bouw een solide woordenschat op in slechts 10 min per dag. Baanbrekende slap-/ leerfunctie ontworpen door toonaangevende onderzoekers. Snel leren van de meest voorkomende Duits woorden en reiszinnen voor je vakantie. Bewezen methodologie voor het versneld en stressvrij aanleren van Duits . Meer dan 10.000 woorden en zinnen met beeld en audio van goede kwaliteit . Meer dan welke App dan ook! Leer je woordenschat aan tijdens het rijden, lopen of het doen van huishoudelijk werk in alleen luisteren-modus .
Het is 100% gratis. Probeer het uit en download nu!
Belangrijkste kenmerken:
► 10.000 Flashcards met Duitse woorden en zinnen en hun Nederlandse vertaling
► Alleen luisteren inclusief modus
► Versnelde leermethode met verdeelde herhalingen , Gebaseerd op de nieuwste onderzoeksresultaten, voor optimale geheugenopslag
► Kwaliteit audio uitspraak en afbeeldingen
► Geen internet verbinding vereist tijdens het leren (offline)
► Van absolute beginners tot gevorderde studenten
► Past zich aan mobiele telefoons en tablets
► Sleep Learning : Leer Duitse woorden tijdens je slaap. Bespaar uren voor het leren van een woordenschat. Gebaseerd op het meest recente wetenschappelijk onderzoek, zie https://www.languagecourse.net/sleeplearning_research_links
___
Hoe werkt het vergelijken met de andere talenonderwijs apps?
► 100% Gratis : geen beperkingen op de inhoud of functies om het aantrekkelijk te maken om tot aanschaf over te gaan. Alles is gratis.
► Woorden en Cursussen : Cursussen zijn aangepast aan uw doelstellingen bij het leren van een vreemde taal. Of u nu een vreemde taal wilt leren voor uw werk, vakantie of om iemand mee uit te vragen.
► Aanpasbare Leersnelheid
► Accelerated Learning Methodologie : Onderzoek op het gebied van het aanleren van een woordenschat toonde aan dat de beste wijze voor het onthouden plaatsvindt middels het na een tijdje weer herhalen van de geleerde woordenschat. Daarbij kan kalmerende muziek bijdragen aan de geheugencapaciteit van de student (superlearning)

► Voeg je eigen woordenlijsten toe : Je kunt woorden uit een tekstboek, die je op school, universiteit of taalcursus gehoord hebt toevoegen aan je tekstboek, in plaats van ze op te zoeken in een woordenboek.

___
Download deze App niet als je grammatica wilt leren.

Deze app is ontworpen voor het snel aanleren van woorden en uitdrukkingen.

Voor het grondig leren van grammatica (zoals tijden en werkwoord vervoegingen) kun je het beste een taalcursus bijwonen idealiter in een land waar de taal gesproken wordt. Op onze website https://www.LanguageCourse.net kun je meer dan 10.000 reviews van taalcursussen wereldwijd bekijken. De beste app is geen vervanging voor een Duits natuurlijk, maar kan helpen om de woordenschat die je tijdens de cursus leert sneller tot je te nemen.
___
Beschikbare Flashcard Taallessen:
► Meest voorkomende woorden in Duits
- Beginner A1 (500 words)
- Elementary A2 (501-1250)
- Lower Intermediate B1 (1251-2250)
- Upper Intermediate B2 (2251-3500)
- Advanced C1 (3501-5000)
► Dating Phrases
- Dating, Romance and Going Out
► Oefen zakelijk Duits
- Business Vocabulary
► Exams
- TOEFL
- IELTS
- TOEIC
► Travel phrases
- Basics

Nieuw

Versie 2.6.2

De Vocabulary Trainer App is net weer een beetje beter geworden:
- Implementatie van een aantal verbeteringen welke door gebruikers van de Vocabulary Trainer App zijn voorgesteld.
Geniet van onze nieuwste verbeteringen. We blijven voortdurend nieuwe functies implementeren en daarom horen we graag van je. Laat ons weten als je problemen ondervindt of suggesties voor ons hebt. Op vt@languagecourse.net . Leer nu al Catalaans wanneer je slechts een minuut de tijd hebt of zelfs tijdens je slaap.

Beoordelingen en recensies

Un petit but ?

Fabz421

Pour une app gratuite,je la trouve très efficace. Malheureusement après quelques leçons l’écran s’est bloqué sur ´chargement’ 🙁

Informatie

Verkoper
Language Course S.L.
Grootte
24.9 MB
Categorie
Onderwijs
Compatibiliteit
Vereist iOS 7.1 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Nederlands, Arabisch, Bengaals, Bulgaars, Catalaans, Chinees, Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, Italiaans, Japans, Koreaans, Kroatisch, Maleis, Noors, Oekraïens, Perzisch, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans, Thai, Tsjechisch, Turks, Vietnamees, Zweeds
Leeftijd
Beoordeeld 4+
Copyright
© 2018 Language Course S.L.
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou