Schermafbeeldingen

Beschrijving

Beschrijving:

Extreme Car Racer Real Drift op straten 3D Game
Drijf je auto met extreem wiel kracht op luxe sportwagens
Hallo jongens! Ben je dit weekend heel saai, op zoek naar wat eindeloos en extreem leuk en uitdagend entertainment, maak je geen zorgen meer, we brengen u een speciale, verbeterde uitdagende gratis Extreme Car Racer Real Drift in de straten 3D Game, het echte auto racespel met echt Drijf simulatie die je ooit hebt gespeeld.
Als u echt racespel wilt spelen met mooie en luxe sportwagens simulatie, download dan het extreem echte drijfauto 3D-spel. Begin met het verbranden van uw banden op asfaltrace track met veel geweldige echte sportwagens in dit gekke wagenpark. Deze Extreme Car Racer Real Drift op straten 3D-spel voor degenen die gek zijn om te rijden in een mooie 3D realistische omgeving en hun drijfvaardigheden willen verhogen en de hoogste score verdienen om hun nieuwe luxeauto's te wijzigen. Je moet het niveau afronden door de combo te drijven om meer punten te verdienen en om het niveau te voltooien in minimale tijd om het beste te scoren. Gebruik zoveel mogelijk om veel geld te verdienen. Het klinkt makkelijk, maar je hebt professionele rijvaardigheden nodig.

Hoe speel de Extreme Car Racer Real Drift on Streets 3D Game:

Kies je raceauto om te drijven vanuit de auto raceclub, je hebt mogelijkheden om de punten te verdienen en je favoriete auto te kopen OF u kunt direct de auto van uw keuze kopen om te beginnen te drijven in de prachtige en geweldige 3D-omgeving. Perfecte werking en realistische controles, kies het passend voor jezelf, verzamel nitro, race op de asfaltweg, houd laag bij het nemen van scherpe bochten anders krijgt u een boete en wordt geen drijfgetelling geteld. Maximale combinaties zullen uw driftteller verhogen. Houd de beste prestaties met de auto van uw keuze en verhoog uw drijfvermogen in de 3D Road-omgeving. Luxe auto, alles in je race-aangepaste onderdelen en bouw de eerste drijfauto. Na het racen moet u onderzoeken en repareren, echte auto ervaring in het spel. Verander uw banden rook, velgen, verander wielen en spuit uw auto. Word een geweldige chauffeur en pro drifter in dit wagenrijwedstrijd. Real Drift Racing is het beste wegauto racer spel, echte scène, echte drijven en botsing, wachtend op je race in de asfaltweg, observeert de kampioen met je moeite. Download nu het extreem drijfracespel ooit.

Beste eigenschappen van Car Racer Real Drift op Straten 3D Game:

• Hoge kwaliteit graphics met geweldige 3D drifting en racing.
• Prachtige en kleurrijke luxe raceauto's met geweldige effecten van geluiden en muziek.
• Beste en Geweldige omgeving voor race- en drijfervaring, terwijl u ooit het grootste rijauto speelt
• Vlotte controles en verslavende gameplay die je elke keer gek maken om te spelen.
• Geen verkeersregels één drijfwerk is het hoofddoel van elke auto racer.
• Realistische controles met twee opties om uit Tilt en knoppen te kiezen, die u nooit eerder zou ervaren.
• Verbazingwekkende geluidseffecten om uw ervaring echt en leuker te maken.
• U kunt dit auto-drijfwedstrijd altijd spelen zonder dat u uw internet moet kopen of aanzetten; Dit spel heeft helemaal geen app aankopen.

Waarschuwing: Deze gratis Auto Racer Real Drift on Streets 3D-spel is te veel verslavend, je speelt het urenlang.

Gelieve deze gratis Car Racer Real Drift op Streets 3D Game beoordelen en stuur je feedback en help ons ons spel te verbeteren.

Informatie

Verkoper
Farhan P.
Grootte
330.5 MB
Categorie
Games
Compatibiliteit
Vereist iOS 6.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Engels
Leeftijd
Beoordeeld 4+
Copyright
© Copyright Prime Links
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar