Schermafbeeldingen

Beschrijving

Heb je plezier gehad met legertransport en criminele transportspellen? Hier is dit nieuwe transportspel dat uw geest zal verlevendigen met de meest voordelige transportsimulator van het jaar. Leef het avontuur van een politievliegtuigvervoerder en neem de gevangene en de gevangenis van de gevangenis in politievervoer naar hun bestemming.


Als politievervoerder, die gevaarlijke gevangeniscriminelen moet vervoeren, is een riskant bedrijf. Wees de beste vliegtuigvervoerder; Doe de opwindende taak om een ​​ononderbroken transportvlucht te maken, en neem uw transportvliegtuig met legercriminelen die u niet kan verliezen. Dit zal je zeker op je reistoenen houden!


Criminelen Vervoer verschilt van ander legertransport en gevangenis vervoer spellen, omdat dit biedt verrassende missies van het vervoer van gevangenis criminelen in verscheidenheid van dynamische high end transportvoertuigen zoals een transportvliegtuig en een transport bus. Stuur uw versnelling zorgvuldig om de ongeëvenaarde vliegtuigvervoerder te zijn en neem de politie-transportvliegtuig en de gevangene transportbus naar hun bestemming, zoals de klok tikt.


U zou wellicht een vliegtuigvervoerder zijn geweest en transportactiviteiten in het vliegtuig vervoeren, maar dit keer is dit spel speciaal ontworpen om u het plezier te zijn om de vliegtuigvliegtuig van een politievervoersvliegtuig te zijn, om gevaarlijke criminelen te behandelen en alle super te leven held; Reddingsfantasieën. Download nu, om de dag te redden!

Beoordelingen en recensies

Super

jdkdbfi

Cool

Informatie

Verkoper
Ahsan Fazal
Grootte
165.6 MB
Categorie
Games
Compatibiliteit
Vereist iOS 7.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Engels
Leeftijd
Beoordeeld 4+
Copyright
© Awesome Gamez
Prijs
Gratis
In-app aankopen
  1. Bundle of Remove Ads 2,29 €

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou