Screenshots

Description

Gotcha is een spel waarbij je als jager zo veel mogelijk targets probeert te elimineren. Dit doe je d.m.v. een sticker op het target te plakken en vervolgens de QR-code van je target te scannen in de app om de eliminatie te bevestigen. De jager die op het einde van het spel de meeste eliminaties heeft, wint het spel.

Hoe schakel je je target uit?
Op de app worden je 3 targets getoont. Buiten een foto en naam, krijg je ook handige info zoals de studie en zijn of haar kot. Deze info kan je gebruiken om uit te zoeken waar het target zich bevindt.
Als je de persoon tegenkomt, dan plak je een sticker (die je hebt gekregen bij het starten van dit spel) op de persoon, en zeg je ‘gotcha’ tegen hem of haar. In de app moeten jullie dit dan beide bevestigen, zodat we zeker zijn dat de ‘kill’ is gebeurt.

Je bent dood, wat nu?
Een jager heeft je gevonden, en het is hem/haar gelukt een sticker op je te plakken. Zodra de ‘kill’ bevestigd is, wordt je in een 2de pool gestoken. Hier kan je opnieuw spelen tegen andere spelers die ook al vermoord zijn. Je speelt dan niet meer voor de hoofdprijzen, maar je maakt nog altijd kans op andere prijzen.


Organisators:
Gotcha More is gemaakt door SIN.
SIN staat voor Student Information Network, en is een studentenorganisatie aan Thomas More campus Geel die zich bezighoudt met het aanbieden van web services aan studenten van de hogeschool, en het promoten van open source software.

What’s New

Version 1.5.2

QR scanner fix

Information

Seller
Maarten Van Lint
Size
27.8 MB
Category
Games
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
You must be at least 17 years old to download this application.
Gambling and Contests
Copyright
© MIT
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like