iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Help, ik moet solliciteren by Vlaamse Dienst Voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Help, ik moet solliciteren

By Vlaamse Dienst Voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding

Open iTunes to buy and download apps.

Description

De app van VDAB is bedoeld voor jou als je een job zoekt in een technische branche, de bouwsector of de industrie, ook als je nog studeert! Ook bij andere jobaspiraties helpen onze tips jou zeker en vast verder.

Je zoekt een geschikte job. Je grasduint door vacatures via allerlei kanalen. En daar staat ze dan... de vacature die je zocht. Wat nu? Stel jezelf de volgende vragen: Welke competenties zijn vereist voor deze functie? Moet ik een cv opstellen? Hoe doe ik dat? Hoe bereid ik me voor op het sollicitatiegesprek? Hoe moet ik me gedragen tijdens het gesprek? En wat moet ik zeggen?

Deze app is een eerstehulpkit. Hij is heel overzichtelijk opgebouwd en alles wat je over solliciteren moet weten, zit erin. Op het moment dat je je vacature gevonden hebt, duik je de app in en hij begeleidt je tot wanneer je het interview achter de rug hebt. Onderweg krijg je belangrijke en interessante tips over het cv, telefoneren en het sollicitatiegesprek. Videofragmenten maken alles superduidelijk. En als extraatje krijg je handige checklists mee. Gebruik ze! Ze vergroten je kansen om spoedig die ene job te vinden die je zo graag wil.

iPad Screenshots

iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
Help, ik moet solliciteren
View in iTunes
  • Free
  • Category: Education
  • Released:
  • Version: 1
  • Size: 6.4 MB
  • Language: Dutch
  • Developer:

Compatibility: Requires iOS 5.0 or later. Compatible with iPad.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.