Screenshots

Description

Lees Het Nieuwsblad en De Gentenaar digitaal. Dankzij de krantenapp van Het Nieuwsblad en De Gentenaar kan je je vertrouwde krant altijd en overal lezen. Bovendien heb je gratis toegang tot alle regionale edities én de digitale zondagkrant van Het Nieuwsblad. De digitale lezers van Het Nieuwsblad kunnen dus elke dag hun krant lezen.

Wie kan de digitale krant lezen?
- Ik ben abonnee van Het Nieuwsblad of De Gentenaar.
Wie een abonnement (excl weekendabonnees) heeft, leest gratis de krant op iPhone of iPad.
Je moet eenmalig je digitale toegang activeren via de link http://www.nieuwsblad.be/activatie of telefonisch tijdens de kantooruren (02/790 21 15). Je kan onmiddellijk beginnen lezen.
- Ik ben geen abonnee, maar wil graag Het Nieuwsblad/De Gentenaar digitaal lezen.
Je kan een dag of een weekabonnement nemen via de website van Het Nieuwsblad of je iTunes account. Het abonnement via iTunes wordt automatisch vernieuwd. Je kan die automatische hernieuwing stopzetten ten laatste 24 uur voor het aflopen van de abonnementsperiode. Default staat deze automatische vernieuwing aan. De betaling voor een volgende abonnementsperiode gebeurt via je iTunes-account, 24 uur voor het aflopen van het huidige abonnement. Als gebruiker kan je je abonnement zelf beheren. Je kan de automatische vernieuwing uitzetten door naar de instellingen van je iTunes-account te gaan, op je iPad of op je computer. Klik daar opeenvolgend op Store > Toon Apple ID > Beheer abonnementen.

Auto renewal
Indien je Het Nieuwsblad voor een week hebt aangeschaft (5.99€) wordt dit abonnement automatisch vernieuwd, tenzij je de automatische vernieuwing uitschakelt, ten laatste 24 uur voor het aflopen van de lopende abonnementsperiode. Default staat de automatische vernieuwing aan.
- De betaling wordt verrekend en beheerd via je i-Tunes-account na confirmatie van je aankoop.
- De betaling voor een volgende abonnementsperiode gebeurt via je iTunes-account, 24 uur voor het aflopen van het lopende abonnement.
- Annulering van een lopende abonnement is niet mogelijk tijdens de lopende abonnementsperiode
- Als gebruiker kun je je abonnement zelf beheren. Je kan de automatische vernieuwing uitzetten door naar de instellingen van je iTunes-account te gaan, op je iPad of op je computer. Klik daar opeenvolgend op Store > Toon Apple ID > Beheer abonnementen.
- Algemene voorwaarden van Het Mediahuis, uitgever van Het Nieuwsblad, vindt u hier: http://mediahuis.be/voorwaarden/
- Privacy policy van Het Mediahuis, uitgever van de Het Nieuwsblad, vindt u hier: http://mediahuis.be/privacy/

What's New

Version 3.7.3

- offline lezen verbeteringen
- bugfixes

Ratings and Reviews

2.1 out of 5

47 Ratings

47 Ratings

Eenvoudig zonder Franjes

Daddycool50

Doet wat het moet doen ,elke ochtend opnieuw!

Downloaden loopt vast

App sluit direct af

Al twee keer na elkaar moet ik de app wissen om dan terug te downloaden om de krant te kunnen lezen. Als ik dezelfde krant wil hernemen start de app niet meer op en dan moet ik telkens bovenstaand proces herhalen. Hopelijk komt dit asap in orde!!

Kan kranten niet openen

Didier VDB

Telkens je een krant wil openen, krijg je een melding dat deze nog aan het downloaden is, zonder er ook maar iets gebeurt.. dit is al maanden zo. De app is nutteloos!

Information

Seller
Corelio Publishing
Size
82.8 MB
Category
News
Compatibility
Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
Dutch
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Mediahuis
Price
Free
In-App Purchases
  1. Week Krant 1,09 €
  2. Week abonnement 5,99 €
  3. Zaterdagskrant 2,29 €

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like