Schermafbeeldingen

Beschrijving

Sommige mensen geloven dat geld groeit aan bomen, anderen vertrouwen liever op hard werken zoals klikken op geld of goud graven in de mijn. Als je de laatste bent, speel dan het Miner Clicker-spel en word lid van de club van honderden helden op een oneindig avontuur van tikken en graven!

Bouw je eigen mijn
Miner Clicker is een klassiek inactief klikspel, dat begint met het bouwen van je eigen mijn. Bouw je eerste kleine schacht en assembleer kleine mijnwerkers. Voel een goudkoorts en ontketen je innerlijke hebzucht door een geldboerderij te bouwen! Je kleine mijnwerkers zullen onvermoeibaar werken om je honger naar goud te stillen. Jij bent de baas, dus blijf inactief!

Het spel van mij begint!
Geld vermenigvuldigt zich graag - goud vindt het ook leuk! Investeer in uw bedrijf door met een paar klikken nieuwe mijnwerkershutten te bouwen en elke kerker te verbeteren! Miner Clicker is een inactief klikspel, waarmee je je gebouwen kunt upgraden door er gewoon op te klikken! Klik en zie hoe je imperium groeit - het is een echt inactief avontuur! Als kapitalist mag je je kleine mijnwerkers niet vergeten. Als je er nog een paar keer op tikt, transformeer je ze in echte mijnhelden, en graaf je steeds meer goud! Is het geen echte geldboerderij?

Beveilig je mijn
Buiten de oppervlakte graven je kleine mijnwerkers misschien iets beters dan goud op, zoals ... Mana Stones! Deze scherven zijn een zeldzame buit, maar bieden een geweldige impuls aan de efficiëntie van je mijnwerkers! Graven in de mijne kan gevaarlijk zijn, dus denk niet dat je volledig inactief kunt blijven. Helden in je mijn worden aangevallen door monsters zoals gouden golems! Tik om ze weg te jaagen en maak je mijn weer succesvol! Wees waakzaam en al snel besef je je dat in dit inactieve klikker spel hard gewerkt moet worden en dat elke graafmachine goud waard is!

KENMERKEN:
• Bouw je eigen mijn! Word een mijnbouwer in een klassiek inactief klikspel!
• Tientallen verbeteringen: een klikspel met upgrades.
• Zoek Mana Stones en voer rituelen uit om de efficiëntie van je mijnwerkers te verbeteren.
• Word een mijnwerkermagnaat! Gewoon door te klikken en te graven!

Miner Clicker is een van de beste inactieve spellen in de winkel! Bouw je eigen mijn, huur mijnwerkers in, graaf goud en verdien! Tijd is geld, dus verspil geen tijd en DOWNLOAD dit inactieve klik spel nu!

Informatie

Verkoper
Fat Lion Games Sp. z o. o.
Grootte
99.5 MB
Categorie
Games
Compatibiliteit
Vereist iOS 7.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Engels
Leeftijd
Gekeurd 9+ voor:
Content met mild animatiegeweld of fictief geweld kan soms voorkomen
Copyright
© Fat Lion Games Sp. z o. o.
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou