Schermafbeeldingen

Beschrijving

De IKEA Store app is gemaakt om het winkelen nog eenvoudiger te maken. Als je een bezoek gaat plannen en alles terug wil vinden in de winkel, is de app een handige hulp .

GOED GEORGANISEERD

Blader door ons IKEA assortiment en voeg producten toe aan een boodschappenlijst. Heb je al een boodschappenlijst gemaakt op IKEA.nl? Log in en je hebt meteen toegang tot de boodschappenlijst via de app*.

PLAN JE BEZOEK

Vind de dichtstbijzijnde IKEA winkel op basis van je locatie en controleer de openingstijden en routebeschrijving. Controleer of de producten in de geselecteerde winkel op voorraad zijn, zodat je het beste tijdstip voor je bezoek kan plannen.

BEZOEK IKEA

Controleer waar de producten op je boodschappenlijst zich in de winkel bevinden en ontvang handige tips zodat je niets vergeet. Scan streepjescodes, QR-codes en productnummers om productinformatie te ontvangen en voeg producten toe aan je lijst. Veeg het product naar rechts om het als afgehaald te markeren en naar links om het van de lijst te verwijderen.

BLIJF OP DE HOOGTE EN BESPAAR

Er is altijd iets te doen in jouw IKEA winkel. De app brengt je op de hoogte van evenementen, aanbiedingen en nieuwe producten. Meld je aan of log je in met je IKEA FAMILY account, hou je digitale IKEA FAMILY kaart bij de hand en bespaar.

VOOR ONZE BELGISCHE KLANTEN

We testen op dit moment een nieuwe optie voor de IKEA Store app waarbij je aanbiedingen ontvangt terwijl je door de winkel wandelt. Om van deze dienst gebruik te maken, moeten de locatievoorzieningen ingeschakeld zijn.

— —

* Op dit moment wordt enkel de boodschappenlijst die je het laatst op de website hebt opgeslagen met de app gesynchroniseerd.

Sommige opties zijn mogelijk niet beschikbaar in alle landen en IKEA winkels.

Het gebruik van de app valt onder de algemene licentievoorwaarden.

Nieuw

Versie 2.8.1

We zijn continu bezig om de prestaties van onze Store app te verbeteren, net zoals we altijd werken aan een beter bestaan voor zoveel mogelijk mensen. Deze versie is sneller, presteert beter en is in het algemeen van een hogere kwaliteit dan eerdere versies.

Beoordelingen en recensies

2.6 van 5
43 beoordelingen
43 beoordelingen

Pourquoi un numéro de contact slt en flamand ?

jneuray

Bonne application, pratique.
Par contre, j'ai constaté que le stock n'est pas tjs à jour (ce qui est ralant qd on prend le temps de vérifier avant d'aller au magasin!)
De plus, le numéro de téléphone de contact donné dans l'application ne propose qu'un répondeur en flamand ! Pourquoi ?
Cela devrait être corrige !

Magasin

Escobar1999

J’habite à bruxelles et je ne sais plus régler le magasin de ma ville (Anderlecht) or défaut c’est Mons

Horrible lay-out on iPhone X

Ceetn

The navigation bar below has an increased height just like any iPhone X app but then it does not expand to use the whole screen. Strange and ugly.

Informatie

Verkoper
IKEA IT AB
Grootte
90.8 MB
Categorie
Winkelen
Compatibiliteit
Vereist iOS 10.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Nederlands, Arabisch, Chinees, Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Kroatisch, Maleis, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Servisch, Slowaaks, Spaans, Thai, Trad. Chinees, Tsjechisch, Vereenv. Chinees, Zweeds
Leeftijd
Beoordeeld 4+
Locatie
Deze app kan je locatie gebruiken zelfs als de app niet geopend is. Hierdoor kan de batterij sneller leegraken.
Copyright
© Inter IKEA Systems B.V. 2015
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou