iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Ketnet Dub: leuk luidop lezen by Famous Interactive, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Ketnet Dub: leuk luidop lezen

By Famous Interactive

This app is only available on the App Store for iOS devices.

Description

Ketnet Dub is een gratis app die luidop lezen leuker maakt. Met deze app spreken kinderen van 6 tot 9 jaar een stem in van een tekenfilmpersonage. Zo worden ze gestimuleerd om luidop te lezen, wat een effectieve manier is om beter te leren lezen. Dankzij de aangepaste moeilijkheidsgraad groeit de app mee met het niveau van je kind.

“Begeleid hardop lezen helpt leerlingen beter technisch te lezen en bevordert hun leesplezier.” – Universiteit van Amsterdam

*** KETNET DUB LAAT JE KIND LUIDOP LEZEN ***

Leren lezen is niet altijd even gemakkelijk. Zeker in het begin gaat het soms niet van een leien dakje. Toch is het aangetoond dat luidop lezen een doeltreffende methode is om beter te leren lezen.

Ketnet Dub wil prille lezertjes motiveren om luidop te lezen. Hoe? Door kinderen (leeftijd: 6 tot 9 jaar) de stem te laten inspreken van een personage in een interactieve tekenfilm.

Speciaal voor Ketnet Dub is er een driedelige film gemaakt met de 6 Ketnet-Wrappers in de hoofdrol. Met Ketnet Dub kan je kind vanaf nu dus een rol spelen in een echt Ketnet-avontuur!

*** HET VERHAAL ***

In het driedelige avontuur ‘Paniek in Hamsterdam’ van Ketnet Dub gaan de wrappers op zoek naar hun hamster ‘Hoera’. Die blijkt uitgerekend op de verjaardag van Sarah verdwenen te zijn.

*** HOE WERKT HET? ***

1. KIES JE AFLEVERING EN PERSONAGE
Selecteer de aflevering die je wilt inspreken en kies een personage, gebaseerd op je eigen leesniveau. Hoe hoger het leesniveau, hoe moeilijker de woorden zullen zijn.

2. SPREEK DE STEM VAN JE PERSONAGE IN
Klaar voor opname? Het is heel eenvoudig. De tekst die moet worden ingelezen, verschijnt onderaan in beeld. De recorder van je toestel neemt je stem op. Een aftelklokje toont wanneer het jouw beurt is.

3. BEKIJK DE OPNAME OPNIEUW
Na afloop kan je meteen je persoonlijke filmpje mét je eigen stem herbekijken. Je kan de aflevering ook via e-mail naar anderen sturen.

*** LEESNIVEAUS***

Het verhaal ‘Paniek in Hamsterdam’ heeft 3 verschillende leesniveaus. Daarvoor hanteerden we – in samenwerking met Iedereen Leest - de basisrichtlijnen van het bekende AVI-systeem (Analyse van Individualiseringsvormen). Dat systeem – dat ook in lagere scholen wordt gebruikt – deelt teksten in naar moeilijkheidsgraad en bepaalt de leesvaardigheid van het kind.

>>> Download Ketnet Dub nu GRATIS op je tablet.

Ketnet Dub is powered by Dubable.

What's New in Version 1.2

Bug fixes and performance improvements.

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3

Customer Reviews

Tof!

Leuk om te doen

Ketnet Dub: leuk luidop lezen
View in iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
  • Free
  • Category: Education
  • Updated:
  • Version: 1.2
  • Size: 35.3 MB
  • Languages: English, Dutch
  • Developer:

Compatibility: Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Customer Ratings

Current Version:
All Versions: