Screenshots

Description

Beleef Ketnet overal met de gratis Ketnet-app. De Ketnet-app is eindeloos genieten van je favoriete Ketnet-programma's, highscores verbreken van je vrienden en je mening geven over de coolste actuele onderwerpen.


- Van Ghost Rockers, Samson en Gert, Karrewiet tot D5R. Met de Ketnet-app mis je geen enkele aflevering van de nieuwste Ketnet-programma’s.

- Laat je gaan met de supertoffe spelletjes, waag je aan de uitdagende puzzels en bewijs dat je de grootste Ketnet-fan bent in onze quizzen. De Ketnet-app zorgt voor urenlang speelplezier.

- Schuilt er in jou een kunstenaar? In de Fotofabriek van de Ketnet-app maak je je selfies nog zotter, je vakantiefoto's nog zonniger en de foto's van je huisdieren nog beestiger!

- Met je Ketprofiel kan je niet alleen je vrienden, maar ook de Ketnet-wrappers op de voet volgen. Zo blijf je ook via de Ketnet-app op de hoogte van al hun avonturen.In de Ketnet-app staat kijken en spelen centraal, maar ook creativiteit en interactiviteit worden gestimuleerd in een veilige omgeving. De Ketnet-app is GRATIS, eenvoudig te gebruiken en VEILIG. De Ketnet-app bevat GEEN in-app aankopen en GEEN advertenties.Naast de Ketnet-app biedt Ketnet ook gratis op maat van de allerjongsten de Ketnet Jr.-app aan, waar peuters en kleuters samen met hun favoriete Ketnet Jr.-vriendjes de wereld op een veilige, leuke en leerrijke manier kunnen ontdekken.

What’s New

Version 3.0.0

- verbeterde video speler
- algemene bugfixes

Ratings and Reviews

4.2 out of 5
155 Ratings
155 Ratings
van kasper ,

Super app ik kijk er elke second naar

Leuke aap

oliviawillemyns ,

ketnet

het is leuk maar ik raad je ook de nickeldeon ap aan echt waar hoor wel echt super jammer dat je een acco nodig heb doeg

verdomma ,

Ketnet

Super leuk💙💙💙💙💙💙

Information

Seller
VRT
Size
71.1 MB
Category
Entertainment
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
Dutch
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2017 VRT
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like