Screenshots

Description

Beleef Ketnet overal met de gratis Ketnet-app. De Ketnet-app is eindeloos genieten van je favoriete Ketnet-programma's, highscores verbreken van je vrienden en je mening geven over de coolste actuele onderwerpen.


- Van Ghost Rockers, Samson en Gert, Karrewiet tot D5R. Met de Ketnet-app mis je geen enkele aflevering van de nieuwste Ketnet-programma’s.

- Laat je gaan met de supertoffe spelletjes, waag je aan de uitdagende puzzels en bewijs dat je de grootste Ketnet-fan bent in onze quizzen. De Ketnet-app zorgt voor urenlang speelplezier.

- Schuilt er in jou een kunstenaar? In de Fotofabriek van de Ketnet-app maak je je selfies nog zotter, je vakantiefoto's nog zonniger en de foto's van je huisdieren nog beestiger!

- Met je Ketprofiel kan je niet alleen je vrienden, maar ook de Ketnet-wrappers op de voet volgen. Zo blijf je ook via de Ketnet-app op de hoogte van al hun avonturen.In de Ketnet-app staat kijken en spelen centraal, maar ook creativiteit en interactiviteit worden gestimuleerd in een veilige omgeving. De Ketnet-app is GRATIS, eenvoudig te gebruiken en VEILIG. De Ketnet-app bevat GEEN in-app aankopen en GEEN advertenties.Naast de Ketnet-app biedt Ketnet ook gratis op maat van de allerjongsten de Ketnet Jr.-app aan, waar peuters en kleuters samen met hun favoriete Ketnet Jr.-vriendjes de wereld op een veilige, leuke en leerrijke manier kunnen ontdekken.

What's New

Version 2.4.0

- betere afhandeling van push notifications
- integratie livecenter op mobiel

Ratings and Reviews

4 out of 5

61 Ratings

61 Ratings

Opent niet

Estherke22

De app opent niet eens!

Crasht meteen

Jjadeke9

Op iPod touch (nieuw model) met laatste versie iOS (10.2.1) crasht de app meteen na het openen.

Werkt niet

Lauretou17

Werkt niet op ipod???

Information

Seller
VRT
Size
48.9 MB
Category
Entertainment
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
Dutch
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2017 VRT
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like