iTunes

De iTunes Store wordt geopend.Als iTunes niet wordt geopend, klikt u op het iTunes-symbool in het Dock of op het Windows-bureaublad.Progress Indicator
De iBooks Store wordt geopend.Als iBooks niet wordt geopend, klikt u op het iBooks-symbool in het Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. Download nu iTunes om de gratis app Klara van VRT te downloaden.

Heeft u iTunes al? Klik op 'Ik heb iTunes' om het te openen.

I Have iTunes Gratis download
iTunes voor Mac en pc

Klara

Van VRT

Open iTunes om apps te kopen en te downloaden.

Omschrijving

“Klara”, dé mobiele app van jouw favoriete zender

Met deze applicatie voor iPhone heb je Klara altijd op zak. Zo kan je snel, betrouwbaar, eenvoudig en in hoge kwaliteit jouw favoriete Klara-programma’s beluisteren en herbeluisteren, waar en wanneer je maar wil. Dit alles in een herkenbare Klara-omgeving, met visuals van de componisten en/of uitvoerders en de presentatoren.

Via de playlistfunctie vind je snel de naam van een muzikaal werk terug uit de playlist van Klara. Via de app kan je snel en gemakkelijk reageren op jouw favoriete radioprogramma en sta je rechtstreeks in contact met de studio. Nieuws en verkeersinformatie kan je snel en eenvoudig herbeluisteren. Via Airplay kan je bovendien alles streamen naar jouw eigen televisie of speakers. Vanuit de app kan je de muziek die je leuk vindt delen met je vrienden via sociale media.

Je kan niet alleen naar Klara, maar ook naar alle andere VRT-zenders luisteren via deze app. Naast Radio 1, Radio 2, Studio Brussel en MNM, kan je genieten van non-stop klassieke muziek op Klara Continuo, en non-stop hitmuziek op MNM Hits en Ketnet Hits. Via VRT Nieuws krijg je de belangrijkste nieuwsbulletins en de krantencommentaren apart aangeboden.

Deel via het ingebouwd feedback-formulier zeker jouw persoonlijke ervaringen met de app. Zo help je ons om hem nog beter af te stemmen op jouw behoeften.

Wat is er nieuw in versie 3.9

We hebben de app toegankelijker gemaakt en een optie toegevoegd om het data verbruik te verminderen wanneer je geen WiFi verbinding hebt.

Schermafbeeldingen

iPhone schermafbeelding 1
iPhone schermafbeelding 2
iPhone schermafbeelding 3
iPhone schermafbeelding 4
iPhone schermafbeelding 5
iPad schermafdruk 1
iPad schermafdruk 2
iPad schermafdruk 3
iPad schermafdruk 4
iPad schermafdruk 5
Klara
Bekijk in iTunes
Deze app is voor iPhone en iPad ontwikkeld
  • Gratis
  • Categorie: Muziek
  • Bijgewerkt:
  • Versie: 3.9
  • Grootte: 41.6 MB
  • Taal: Nederlands
  • Ontwikkelaar:

Compatibiliteit: Vereist iOS 9.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Klantbeoordeling

We hebben niet genoeg beoordelingen ontvangen om een gemiddelde weer te geven van de huidige versie van dit/deze applicatie.