Screenshots

Description

“Klara”, dé mobiele app van uw favoriete zender

Met deze applicatie voor iPhone heeft u Klara altijd op zak. Zo kunt u snel, betrouwbaar, eenvoudig en in hoge kwaliteit uw favoriete Klara-programma’s beluisteren en herbeluisteren, waar en wanneer u maar wil. Dit alles in een herkenbare Klara-omgeving, met visuals van de componisten en/of uitvoerders en de presentatoren.

Via de playlistfunctie vindt u snel de naam van een muzikaal werk terug uit de playlist van Klara. Via de app kunt u snel en gemakkelijk reageren op uw favoriete radioprogramma en staat u rechtstreeks in contact met de studio. Nieuws en verkeersinformatie kunt u snel en eenvoudig herbeluisteren. Via Airplay kunt u bovendien alles streamen naar uw eigen televisie of speakers. Vanuit de app kunt u de muziek die u leuk vindt delen met uw vrienden via sociale media.

U kunt niet alleen naar Klara, maar ook naar alle andere VRT-zenders luisteren via deze app. Naast Radio 1, Radio 2, Studio Brussel en MNM, kunt u ook genieten van non-stop klassieke muziek op Klara Continuo, en non-stop hitmuziek op MNM Hits en Ketnet Hits. Via VRT Nieuws krijgt u de belangrijkste nieuwsbulletins en de krantencommentaren apart aangeboden.

What's New

Version 3.24.2

Deze update bevat kleine verbeteringen onder de motorkap.

Ratings and Reviews

4.6 out of 5
2.6K Ratings
2.6K Ratings
Jo / Ant

Trio

Heel interessante gesprekken en fijn dat je het later kan (her)beluisteren.

Mvhees

Klara is topradio!

Dynamisch, gevarieerd muzikaal aanbod, informatie die ertoe doet, nooit opdringerig en een fantastische ploeg van presentatrices/-teurs.

Orlando Lafayette

De meest beminde radiozender

Wat zouden we doen moest Radio Klara er niet zijn ?
Radio Klara : de meest fantastische, inspirerende die je van alles laat ontdekken door diepgaande programma's met muziek uit alle genres en alle hoeken van de wereld.
Tel daarbij ook de professionele, stijlvolle presentatie en je krijgt radio van de bovenste plank.
Veel liefs Klara ... Je bent m'n meest beminde.

Information

Seller
VRT
Size
46.3 MB
Category
Music
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
Dutch
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© VRT
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like