iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Fietsen met knooppunten was nog nooit zo gemakkelijk!


De Knooppunter app is het ideale hulpmiddel om fietsroutes in jouw buurt te ontdekken. Met deze app kan je als recreatieve fietser kiezen uit meer dan 400 geüpdatete routes of je eigen route volgen met extra begeleiding.

Meer over het gebruik van de app:

ROUTE PLANNEN
Op de website Knooppunter.com stippel je met de online fietsrouteplanner in een handomdraai jouw perfecte route uit op het Belgische fietsroutenetwerk, die je vervolgens in de app kunt volgen.Je ziet ook meteen hoeveel kilometer je tocht bedraagt en welke leuke tussenstops je onderweg tegenkomt, van de gezelligste fietscafés tot prachtige kerkjes en andere bezienswaardigheden.ROUTE ZOEKEN

Met de optie Route zoeken kan je in de app snel een route op je huidige locatie of in een bepaalde gemeente ontdekken. Kies de straal waarbinnen de route moet liggen en bepaal de afstand van je route. Maak daarna je keuze uit de gevonden routes.

Je kan de route op de kaart bekijken en onderweg je route volgen in de app met GPS-ondersteuning. Wil je vertrekken vanuit het startknooppunt van de route of vanuit het dichtstbijzijnde knooppunt? De app leidt je zonder problemen naar het gewenste punt.

Geniet van een leuke tocht met extra begeleiding onderweg zodat je zeker niet verloren rijdt. Kom ook meteen te weten welke leuke plekjes je passeert.

Ben je toch verloren gereden of wil je de tocht inkorten? Dan gidst de app je terug naar het traject of naar het beginpunt.

MIJN ROUTES
Als je zelf een route hebt uitgestippeld op Knooppunter.com, vind je deze terug in de app onder Mijn routes. Meld je aan met je eigen account en je hebt je eigen routes meteen bij de hand.


Deze app maakt gebruik van de ingebouwde GPS van je smartphone om je locatie te bepalen tijdens een fietstocht. Het gebruik van de GPS kan de batterijduur aanzienlijk verkorten.

De Knooppunter app is geschikt voor fietsen langs de fietsknooppunten in volgende provincies in België:
* Fietsnetwerk West-Vlaanderen
* Fietsnetwerk Oost-Vlaanderen
* Fietsnetwerk Antwerpen

* Fietsnetwerk Vlaams-Brabant
* 
Fietsnetwerk Limburg

Nieuw

Versie 1.2.1

Verbeteringen en optimalisaties.

Beoordelingen en recensies

Scherm

Bieke 69

Jammer dat het scherm steeds uit gaat

Great app!

catsailer

Looking forward to enjoy some bicyle trips.

Degelijke app met ruimte voor verbetering.

JoVandale

Knappe app die heel handig te gebruiken is tijdens de rit. De volgende zaken zouden de app nog beter maken: Naast het instellen van de maximum afstand ook de minimum afstand instellen om zo het aantal gevonden routes te beperken. Nu krijg je soms honderden gevonden routes en dat is niet echt handig :-( In kaartmodes zou het handig zijn dat je live een aantal symbolen zoals de startvlag, de drankgelegenheden (zwarte pointers). Nu bedenken deze soms zoveel informatie van de echte kaart zodat die onleesbaar wordt. Terwijl je rijd wil je die natuurlijk terug aan om te weten waar je iets lekkers kan vinden :-)

Informatie

Verkoper
Uitgeverij Lannoo
Grootte
14.2 MB
Compatibiliteit
Vereist iOS 8.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Nederlands
Leeftijd
Gekeurd 12+ voor:
Content met mild alcohol-, tabaks- of drugsgebruik of referenties ernaar kan soms voorkomen
Locatie
Deze app kan je locatie gebruiken zelfs als de app niet geopend is. Hierdoor kan de batterij sneller leegraken.
Copyright
© Uitgeverij Lannoo
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou