Schermafbeeldingen

Beschrijving

Kurzweil 3000 Mobile is de mobiele uitbreiding van de Nederlandstalige versie van het toonaangevende computerprogramma Kurzweil 3000. Voor het gebruik van Kurzweil 3000 Mobile dien je te beschikken over een licentie Kurzweil 3000 v14 Nederlands voor pc.

Kurzweil 3000 Mobile is een app voor het lezen en bewerken van Kurzweil 3000 documenten (KES-formaat) op je iDevice (iPad, iPhone, iPod touch).

Heel wat van de mogelijkheden van het computerprogramma Kurzweil 3000 vind je ook terug in Kurzweil 3000 Mobile.

Tijdens het voorlezen worden de in iOS voorziene hoge kwaliteitsstemmen in verschillende talen gebruikt. De dubbele woordmarkering zorgt ervoor dat je de woorden kan meevolgen terwijl ze worden voorgelezen.

Naast lezen kan je ook notities toevoegen. Hierbij kan je gebruikmaken van de ingebouwde woordvoorspeller. Naast de gewone woordvoorspellingen, krijg je suggesties die bedoeld zijn voor mensen met dyslexie. Er wordt daarbij rekening gehouden met typische schrijffouten. Je kan de notitie ook laten voorlezen.

Is de betekenis van een woord in de tekst onduidelijk, dan kan je het opzoeken in een woordenboek. Extra informatie wordt weergegeven op drie verschillende tabbladen:
- Tabblad ‘Voorbeeld’: je krijgt een afbeelding en voorbeeldzin te zien;
- Tabblad ‘Werkwoord’: in het geval van een werkwoord wordt de vervoeging weergegeven;
- Tabblad ‘Van Dale’: je krijgt de woordenboekuitleg van dat woord uit het Van Dale woordenboek. Je kan dit laten voorlezen met dubbele markering.
- Tabblad ‘Woordenboek’: je krijgt de woordenboekuitleg van dat woord uit de woordenboeken die geïnstalleerd zijn op je toestel. Je kan dit laten voorlezen met dubbele markering.

Kurzweil 3000 Mobile ordent je bestanden over twee tabbladen: eentje voor je lokale documenten en eentje voor je Dropbox-documenten. Met Dropbox kan je dezelfde documenten zowel met Kurzweil 3000 Mobile als met je Kurzweil 3000 op pc of laptop gebruiken.

Kortom, Kurzweil 3000 Mobile is heel handig in gebruik en biedt je ondersteuning bij het lezen, noteren en begrijpen van de tekst.

Nieuw

Versie 1.6

Ondersteuning Dropbox v2
Verbeterde ondersteuning iOS 11

Beoordelingen en recensies

Fons Verhelst ,

Lerares

Erg bruikbare app

Informatie

Verkoper
Sensotec NV
Grootte
374.6 MB
Categorie
Onderwijs
Compatibiliteit
Vereist iOS 8.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Nederlands, Duits, Engels, Frans, Portugees, Spaans
Leeftijd
Beoordeeld 4+
Copyright
© 2017 Sensotec NV
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou