Schermafbeeldingen

Beschrijving

"De beste woorden van liefde met prachtige foto's in verschillende talen
Liefde citaten is de beste compilatie van quotes te laten vallen in de liefde of hart die ene speciale persoon te winnen. De beste woorden van liefde met prachtige foto's naar je partner, vriend of vriendin verrassen. Download de app gratis en deel deze romantische liefde citaten. U kunt citaten, in verschillende talen.
Meer dan 100 beelden met de liefde berichten, pick-up lines, grappige liefde citaten om te zeggen ""I love you"" om uw geliefde, om een ​​compliment te maken, om die jongen of meisje je zin hebt of je geliefde verliefd met u door waardoor ze aan het lachen, of citaten gewoon om te zeggen hoe je je voelt en ook een beetje plezier.
Het meest bijzondere en romantische citaten in de wereld, zoals verteld door beroemde schrijvers en persoonlijkheden zijn in deze app. Wilt u uw partner verrassen op uw verjaardag, huwelijks verjaardag, Valentijnsdag of op een speciale datum, dit is de app die u zoekt. In deze app kun je ook liefdesverdriet vinden citaten om een ​​gebroken hart te herstellen, romantische pick-up lines te flirten en klassieke liefde citaten.
Installeer de app voor gratis en te delen op Facebook, Twitter, SMS-bericht of een ander programma op uw telefoon. Als je de app leuk vond, dan kunt u beoordelen deze opnieuw op om ons te helpen verbeteren van onze apps. Dank je!
U kunt geen advertenties versie te kopen.
"

Informatie

Verkoper
Valenapps Sociedad Limitada
Grootte
19.9 MB
Categorie
Boeken
Compatibiliteit
Vereist iOS 8.1 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Duits, Engels, Frans, Portugees, Spaans, Turks
Leeftijd
Beoordeeld 4+
Copyright
© Valenapps
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar