iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

De app voor de Mercedes me Adapter.

Laat de Mercedes me Adapter achteraf in uw auto monteren en maak gebruik van de aantrekkelijke functies van de Mercedes me Adapter

Dit is wat de app u biedt:

Lijst met uw ritten:
Laat de gereden trajecten automatisch op uw smartphone registreren, zodat u deze in kaart- en diagramvorm kunt weergeven. Bekijk actuele voertuiggegevens als de kilometerstand en het brandstofpeil.

Onderhoudsmanagement:
Onderhoudsmanagement houdt voor u bij wanneer weer onderhoud aan uw auto moet worden uitgevoerd. Deze functie constateert dat binnenkort onderhoud nodig is en meldt dit bij de Mercedes-Benz dealer die u hebt opgegeven. Zo kan deze een offerte voor de serviceafspraak opstellen en aan u opsturen.

Cockpit:
De cockpitmodus toont u live-gegevens met betrekking tot de huidige rit en uiteenlopende voertuigtoestanden, zoals (modelafhankelijk) de resterende actieradius of de temperatuur van het koelmiddel of de motorolie. Hiervoor hoeft u uw smartphone in het voertuigoverzicht alleen maar horizontaal te draaien.

Opzoekfunctie voor tankstations (alleen in Duitsland):
De app wijst u de weg naar het dichtstbijzijnde tankstation of het tankstation met de laagste prijs in de door u opgegeven straal.

Hulp bij een ongeval en pech:
Wanneer er schade is ontstaan, biedt de app nuttige informatie en telefoonnummers. Naast de mogelijkheid een getailleerde schademelding op te stellen, voorziet de app ook in een checklist voor eerste hulp en belangrijke informatie over de juiste handelwijze op de plaats van het ongeval. (Niet beschikbaar in Ierland en het Verenigd Koninkrijk.)

Overige functies:
De Mercedes me Adapter-app omvat een automatisch opgesteld overzicht van uw tankbeurten, een voertuiglocatiefunctie met inbegrip van een herinneringsfunctie voor de resterende parkeertijd en nog veel meer.

SYSTEEMVEREISTEN
• U hebt iOS vanaf versie 9 nodig
• Op uw toestel is geen 'jailbreak' uitgevoerd
• Wijs geen van de door de Mercedes me Adapter-app gevraagde toestemmingen af, want deze zijn vereist om volledig van alle functies te kunnen gebruikmaken.

GRAAG WIJZEN WE U OP HET VOLGENDE:
• Deze app en de bijbehorende App Mercedes me Adapter werken uitsluitend met Mercedes-Benz voertuigen. Een overzicht van de ondersteunde modellen vindt u op https://www.mercedes.me/adapter.
• De Mercedes me Adapter moet worden geactiveerd door een Mercedes-Benz dealer.
• Daarnaast is een gratis Mercedes me-gebruikersaccount vereist. Denk er hierbij aan met de gebruiksvoorwaarden van de Mercedes me Adapter akkoord te gaan.

Nieuw

Versie 2.16.50

Hartelijk dank voor uw opmerkingen en suggesties! We bieden regelmatig updates aan om onze app voortdurend voor u te verbeteren.

De nieuwe update biedt de volgende voordelen:

• Verdere technische ontwikkeling op basis van feedback van gebruikers

Als u vragen hebt of problemen ondervindt, verzoeken we u contact met onze klantenservice op te nemen. We zijn u graag van dienst en zullen u gericht ondersteuning bieden.

Beoordelingen en recensies

3.9 van 5
61 beoordelingen
61 beoordelingen
Marc TRANCHET ,

Steeds beter

In het begin minder stabiel maar gelukkig is er een positieve evolutie. (V 2.7.1)
Jammer dat er geen HUD (gespiegelde weergave) is. Hier laten de programmeurs een mooie kans liggen om via reflectie in de voorruit of een HUD-reflector de cockpit gegevens weer te geven zonder dat de bestuurder afgeleid wordt van het verkeer.

Supeer.......... ,

🙁

Apres la mise a jour le véhicule n est plus afficher sur la carte !!! Probleeeem

Reactie van ontwikkelaar ,

Dear customer, kindly do the following: 1) Unplug and replug the Adapter in the OBD2-port in the drivers legroom. 2) Connect via Bluetooth in the smartphone settings. 3) Click on the picture in the top area of the Adapter app and choose "Add vehicle". Best regards, your Mercedes me Adapter Team

Pieter Paul Rubens ,

Rommel

Probeert 100x te connecteren en lukt nog niet, krijg gewoon in de app dezelfde info die ik al moest ingeven tijdens registratie. Gewoon rotzooi, maar ja , het was gratis , had het kunnen weten iets gratis bij Mercedes dan weet je dat je genaaid bent

Reactie van ontwikkelaar ,

Dear Mr. Rubens, we are sorry to hear this. Please ensure Bluetooth is enabled and the adapter has been paired in the BT settings. If so, please restart using the button "Add vehicle" to renew the connection. If the problem persists, you can contact our support: 00800 9 777 7777 (Mo-Fr, 8am-8pm). Best regards, your Mercedes me Adapter Team

Informatie

Verkoper
Daimler AG
Grootte
106.8 MB
Categorie
Productiviteit
Compatibiliteit
Vereist iOS 10.1 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Nederlands, Bokmål Noors, Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Hongaars, Italiaans, Japans, Koreaans, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans, Tsjechisch, Turks, Zweeds
Leeftijd
Je moet minstens 17 jaar zijn om dit programma te downloaden.
Onbeperkte webtoegang
Content met medische/behandelingsinformatie kan soms voorkomen
Locatie
Deze app kan je locatie gebruiken zelfs als de app niet geopend is. Hierdoor kan de batterij sneller leegraken.
Copyright
© 2015-2019 Daimler AG. All rights reserved.
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou