Schermafbeeldingen

Beschrijving

“MNM”, dé mobiele app van jouw favoriete zender

Met deze applicatie voor iPhone heb je MNM altijd op zak. Zo kan je snel, betrouwbaar, eenvoudig en in hoge kwaliteit jouw favoriete MNM-programma’s beluisteren en herbeluisteren, waar en wanneer je maar wil. Of neem live een kijkje in de studio. Dit alles in een herkenbare MNM-omgeving, met visuals van de songs en de presentatoren.

Via de playlistfunctie vind je snel de naam van een artiest of nummer terug uit de playlist van MNM. Via de app kan je snel en gemakkelijk reageren op jouw favoriete radioprogramma en sta je rechtstreeks in contact met de studio en de DJ's. MNM-nieuws en verkeersinformatie kan je snel en eenvoudig herbeluisteren. Via Airplay kan je bovendien alles streamen naar jouw eigen televisie of speakers. Vanuit de app kan je de muziek die je leuk vindt delen met je vrienden via sociale media.

Je kan niet alleen naar MNM, maar ook naar alle andere VRT-zenders luisteren via deze app. Naast Radio 1, Radio 2, Klara en Studio Brussel, kan je genieten van non-stop klassieke muziek op Klara Continuo, en non-stop hitmuziek op MNM Hits, MNM UrbaNice, De Tijdloze en Ketnet Hits. Via VRT NWS krijg je de belangrijkste nieuwsbulletins en de krantencommentaren apart aangeboden.

Nieuw

Versie 4.5.3

Deze update bevat verbeteringen onder de motorkap voor analytics.

Beoordelingen en recensies

4.7 van 5
5.8K beoordelingen
5.8K beoordelingen

Leuk handige app zonder registreren

V.jonas

Zeer handige app om lekker naar mnm te luisteren! Maar de registratie knop reageert niet als het formulier klaar is om te verzenden.

Leuk !!!

Zk 😜😜😜😜😜😜

Echt leuke app

Playlist

scheppienator

Playlist is meer niet zichtbaar dan wel. Ook op de website is dit heel vaak het geval. Heel erg jammer, want dit is een probleem dat al lang meegaat!

Informatie

Verkoper
VRT
Grootte
48.1 MB
Categorie
Muziek
Compatibiliteit
Vereist iOS 9.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Engels
Leeftijd
Beoordeeld 4+
Copyright
© VRT
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou