iTunes

De iTunes Store wordt geopend.Als iTunes niet wordt geopend, klikt u op het iTunes-symbool in het Dock of op het Windows-bureaublad.Progress Indicator
De iBooks Store wordt geopend.Als iBooks niet wordt geopend, klikt u op het iBooks-symbool in het Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. Download nu iTunes om de gratis app Pegasus 1 woordentrainer Latijn van Uitgeverij Pelckmans te downloaden.

Heeft u iTunes al? Klik op 'Ik heb iTunes' om het te openen.

I Have iTunes Gratis download
iTunes voor Mac en pc

Pegasus 1 woordentrainer Latijn

van Uitgeverij Pelckmans

Open iTunes om apps te kopen en te downloaden.

Omschrijving

Met de Pegasus 1 woordentrainer leer en oefen je je Latijnse woordjes waar en wanneer je wil.

De woordentrainer bevat meer dan 700 woorden en hoort bij het leerboek voor Latijn Pegasus 1, uitgegeven bij Uitgeverij Pelckmans. De woordjes zijn ingedeeld per hoofdstuk en volgen de nummering van de woordenlijst bij het boek. Ieder woordkaartje bevat naast de vertaling de woordsoort, de vervoeging of verbuiging en de aanduiding van het geslacht.

Leer je woordjes met behulp van digitale woordkaartjes. Je kunt ze op volgorde of willekeurig inoefenen. Tegelijkertijd kun je ervoor kiezen om de vertaling te verbergen. Op die manier kun je jezelf al tijdens het inoefenen testen.

De oefenmodule werkt met flitskaarten en is geïnspireerd op de Leitner leermethode. Woordjes die je juist hebt beantwoord, zullen minder vaak herhaald worden. De woordjes die je fout hebt beantwoord, zullen vaker aan bod komen. De oefenmodule maakt gebruik van vier categorieën. Je start telkens in de zwarte categorie. Heb je het woordje voor het eerst juist dan wordt het in de oranje categorie geplaatst. Heb je het fout dan wordt het aan de rode categorie toegewezen. Als je het woord een tweede keer juist beantwoordt dan verhuist het naar de groene categorie. Je doel is om alle woordjes in de groene categorie te krijgen. Je scores en progressie worden per hoofdstuk in een cirkeldiagram getoond.

Kom je een moeilijk te onthouden woord tegen? Geen probleem: voeg het toe aan je persoonlijke woordenlijst. Activeer het sterretje op de woordkaart en het woord wordt aan de lijst toegevoegd.

Ben je op zoek bent naar een specifiek woord? Geef een deel van het Latijnse of het Nederlandse woord in de zoekmachine in. Je krijgt een overzicht met zoekresultaten en je kunt het desbetreffende woordkaartje bekijken. Er staat ook telkens vermeld in welk hoofdstuk het woord voorkomt.

Om de app te kunnen gebruiken heb je een Pelckmansaccount nodig. Op die manier garanderen we dat je scores veilig in de cloud opgeslagen worden. Zo kun je steeds met je eigen score op een ander of nieuw mobiel toestel verder oefenen.

Probeer de app nu gratis uit met de woorden uit de eerste vier hoofdstukken. De overige hoofdstukken kun je bij de volgende update in de app aankopen.

Wat is er nieuw in versie 3.0

- volledig vernieuwde app geoptimaliseerd voor iOS 8
- gebruiksvriendelijkere interface
- vernieuwde oefenmodule geïnspireerd op de Leitner leermethode
- gepersonaliseerde scores en progressie
- online backup van scores en progressie

Schermafbeeldingen

iPhone schermafbeelding 1
iPhone schermafbeelding 2
iPhone schermafbeelding 3
iPhone schermafbeelding 4
iPhone schermafbeelding 5
iPad schermafdruk 1
iPad schermafdruk 2
iPad schermafdruk 3
iPad schermafdruk 4
iPad schermafdruk 5
Pegasus 1 woordentrainer Latijn
Bekijk in iTunes
Deze app is voor iPhone en iPad ontwikkeld
  • Gratis
  • Categorie: Onderwijs
  • Bijgewerkt:
  • Versie: 3.0
  • Grootte: 6.3 MB
  • Taal: Engels
  • Ontwikkelaar:

Compatibiliteit: Vereist iOS 7.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Klantbeoordeling

0 0 0 We hebben niet genoeg beoordelingen ontvangen om een gemiddelde weer te geven van de huidige versie van dit/deze programma.
Alle versies:

Top-aankopen vanuit app

  1. Pegasus 1 Woordtrainer Latijn8,99 €