iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Pegasus 1 woordentrainer Latijn by Uitgeverij Pelckmans, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Pegasus 1 woordentrainer Latijn

By Uitgeverij Pelckmans

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Met de Pegasus 1 woordentrainer leer en oefen je je Latijnse woorden waar en wanneer je wil.

De woordentrainer bevat meer dan 700 woorden en hoort bij het leerboek voor Latijn Pegasus 1, uitgegeven bij Uitgeverij Pelckmans. De woorden zijn ingedeeld per caput en per caputonderdeel. Ieder woordkaartje bevat naast de vertaling ook de nodige grammaticale informatie. In de woordentrainer kun je je woorden opzoeken, studeren en inoefenen, het hele jaar door. je kunt er ook je eigen woordenlijst van moeilijke woorden opstellen. Zo bouw je een parate kennis van woordenschat op.

Kies een caput of caputonderdeel. Raadpleeg de woordkaartjes. Nu kun je de woorden op volgorde of willekeurig leren, voor dit laatste activeer je de twee pijltjes rechts bovenaan. Je kun er ook voor kiezen om de vertaling te verbergen, hiervoor activeer je het oogje rechts bovenaan. Wil je een woord toevoegen aan je eigen woordenlijst met moeilijke woorden, activeer dan het sterretje op het woordkaartje.

De oefenmodule werkt met meerkeuzevragen en is geïnspireerd op de Leitner leermethode. Woorden, waarvan je de vraag juist hebt beantwoord, zullen minder vaak gevraagd worden. De woorden, waarvan je de vraag fout had, zullen vaker aan bod komen.
De oefenmodule maakt gebruik van vier categorieën. Je start telkens in de grijze categorie. Beantwoord je de vraag een eerste keer juist, dan wordt het woord in de oranje categorie geplaatst. Beantwoord je de vraag fout, dan wordt het woord aan de rode categorie toegewezen. Als je de vraag bij het woord een tweede keer juist beantwoordt, dan verhuist het woord naar de groene categorie.
Je doel is om alle woordjes in de groene categorie te krijgen. Je scores en progressie worden per caput of per caputonderdeel in een cirkeldiagram getoond.

Ben je op zoek bent naar een specifiek woord? Geef een deel van het Latijnse of het Nederlandse woord in de zoekmachine in. Je krijgt een overzicht met zoekresultaten en je kunt het desbetreffende woordkaartje bekijken. Er staat ook telkens vermeld in welk caput(onderdeel) het woord voorkomt.

Om de app te kunnen gebruiken heb je een Pelckmansaccount nodig. Op die manier garanderen we dat je scores veilig in de cloud opgeslagen worden. Zo kun je steeds met je eigen score op een ander of nieuw mobiel toestel verder oefenen.
Probeer de app nu gratis uit met de woorden uit caput 1-3. De overige capita kun je in de app aankopen.

What's New in Version 3.2

Optimalisatie en bugfixing.

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPhone Screenshot 5
iPad Screenshot 1
Pegasus 1 woordentrainer Latijn
View in iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
  • Free
  • Category: Education
  • Updated:
  • Version: 3.2
  • Size: 9.4 MB
  • Language: English
  • Developer:

Compatibility: Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.
All Versions:

Top In-App Purchases

  1. Pegasus 1 Woordentrainer Latijn4,99 €