iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Bekijk de bekroonde mediacampagnes in België: de AMMA's (Annual Masters in Media Awards)
Deze app is een samenwerking van de organisator GRP met zijn partner Roularta Media Group.


Via deze app ontdekt u alle genomineerde AMMA-cases in de tien categorieën en bekijkt u interviews met alle winnaars van een Gold AMMA.
De cases zijn geïntegreerd in een virtueel bezoek aan Roularta Printing, België's grootste rotatie heatset drukkerij waar kranten, magazines en catalogi van topkwaliteit gemaakt worden voor zowel binnen- als buitenland.
De interviews volgt u in het Brussels Media Centre waar de redacties gevestigd zijn. In virtuele realiteit neemt u plaats in de studio van Kanaal Z/Canal Z. Daarna wordt u begeleid door de magazineredacties van Knack.be, Levif.be, Knack, Le Vif/L'Express, Trends-Trends/Tendances, Data News, Knack en Le Vif Weekend, Knack en Le Vif/Focus, Bodytalk/Equilibre, Nest, Sportvoetbal en Sport Foot magazine, Plus Magazine, Ik ga bouwen en renoveren/Je vais construire et rénover. U beleeft er de stimulerende drukte van een newsroom voor kwaliteitsjournalistiek.

In de verschillende locaties krijgt u meerdere schermen om u heen te zien. Kijk aandachtig naar de schermen om de achterliggende video's op te starten. U navigeert doorheen de app door de gewenste aandachtspunten te fixeren. Vestig uw blik op het oogje om de schermen op te heffen en uw virtueel bezoek aan de redacties en/of de drukkerij te starten. Voor meer informatie www.roulartamedia.be.

Deze app kwam tot stand in samenwerking met GRP, Roularta Media, Roularta Local Media, Kanaal Z/Canal Z en RTVM.

Nieuw

Versie 1.2.0

Verbeteringen en bug fixes

Informatie

Verkoper
Around Media NV
Grootte
123.1 MB
Categorie
Amusement
Compatibiliteit
Vereist iOS 10.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Engels
Leeftijd
Beoordeeld 4+
Copyright
© Around Media 2017
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou