Schermafbeeldingen

Beschrijving

Meest hilarische gameplay, met echte 3D-ballen op de ruige leer eigenschappen tafel, en leder bekleed cue met krijt en twee aspect van camerabeeld wacht op u om te downloaden en te genieten met je vrienden. Markt is vol van de 8-ball pool games, maar dit spel is met twee perspectief controle waarvan er een first person en je ziet de tafel ballen en keu uit zijn kop en de tweede is de derde persoon perspectief, waarin je ziet pooltafel alsof je echt het spelen van dit gekenmerkte spel en de van de arena is totaal veranderd. U kunt de camera positie meerdere malen te schakelen voor het spelen van een enkel schot en zien wat er zal gebeuren met de keu en uw toegewezen bal. Raak de bal en selecteer de hoek van de bal in Effet of topspin of ga naar links draaien of rechts draaien en heb je ook terug spin.
De echte aspecten met bijna non configureerbare functies met een tiental spellen te spelen met gebruik van krijt en de macht bar. Fabulous standaard spel-functie voor alle spellen binnen dit pakket met verdere indeling voor interactie met de gebruiker.

Nieuw

Versie 1.0

Deze update is ondertekend met het nieuwste ondertekeningscertificaat van Apple. Er zijn geen nieuwe functies opgenomen.

Informatie

Verkoper
jolta technology limited
Grootte
65 MB
Categorie
Games
Compatibiliteit
Vereist iOS 6.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Engels
Leeftijd
Beoordeeld 4+
Copyright
© Jolta Technology
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou