iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Glase is een mobiele betaal-app. Om de Glase-app te gebruiken, heb je een smartphone nodig om een QR-code te scannen wanneer je iets koopt. Met één enkele app beschik je over verschillende voordelen: Scan & Pay in de winkel en online, cashback op alle aankopen, verzenden en ontvangen van geld, bewaren van digitale ontvangstbewijzen en een beveiligd platform onafhankelijk van een bank.

Glase is kosteloos en beschikbaar in 14 landen: België, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zweden. Ga naar www.glase.se om te zien welke functionaliteiten beschikbaar zijn in jouw land.


DIT IS GLASE
◆ Scan & Pay in winkels en online
◆ Verzend en ontvang geld onmiddellijk
◆ Cashback op al je aankopen
◆ Digitale ontvangstbewijzen
◆ Koppel je zichtrekening of herlaad je account met een debit- of kredietkaart
◆ Aanbiedingen in de app
◆ Koppel loyaliteitskaarten

Glase werkt zelfs over de grenzen heen, dit betekent dat je geld naar familie en vrienden kan sturen en in winkels over de hele wereld kan betalen waar Glase beschikbaar is.

Je Glase account wordt beschermd door het hoogst mogelijke beveiligingsniveau. Jouw geld is dus gegarandeerd veilig bij ons! Als je hulp nodig hebt, staat onze klantendienst steeds voor je klaar: klantendienst@glase.se

Nieuw

Versie 6.4

We hebben enkele wijzigingen doorgevoerd om uw ervaring met de app voortdurend te verbeteren. We hebben ook een knop voor een zaklamp toegevoegd aan het scherm Scan & Pay. We hopen dat je ervan geniet!

Beoordelingen en recensies

4.5 van 5

6 beoordelingen

6 beoordelingen

Marcel

Juan123q

Best mobile app on the market today to pay in-store and on-line simple and fast with only a PIN-code. Even has coupons and cash-back offers

Slechte App, Slechte Customer service

Mircea Negulescu

App geïnstalleerd, een aantal keer geprobeerd om mijn rekening in te voeren, krijg telkens een error, klantendienst benaderd via twitter, mail maar geen antwoord, Complete Joke!!!

Slechts op 1 apparaat

CompuSwa

Eerst geïnstalleerd en geregistreerd op de iPad. daarna op de iPhone. Gevolg: de iPad is in SEQR geblokkeerd, wellicht omdat ze beide gekoppeld zijn aan hetzelfde GSM nummer. Moet ik nu telkens opnieuw registreren als ik van toestel wissel? Met de bankcontact app is dat toch geen probleem. Ik zie niet in wat het probleem is: beide toestellen beschikken over 4G en op de limiet kan je ook bellen met de iPad. en dat eenzelfde gebruiker twee toestellen heeft zal toch niet uitzonderlijk zijn?

Informatie

Verkoper
Seamless Distribution AB
Grootte
85.8 MB
Categorie
Financiën
Compatibiliteit
Vereist iOS 10.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Nederlands, Duits, Engels, Fins, Frans, Italiaans, Portugees, Spaans, Zweeds
Leeftijd
Beoordeeld 4+
Copyright
© Seqr Payments AB
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou