iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Al meer dan 600.000 mensen spraken simpel en snel dingen af in WhatsApp. Rechtstreeks in je groepsgesprekken en zonder registratie!

Wanneer wij in onze groepsgesprekken dingen wilden afspreken waren we vaak tientallen berichtjes verder voordat we duidelijkheid hadden. We hebben daarom LouLou gemaakt om dit soort vragen sneller te kunnen beantwoorden:

- Wie gaat er mee uit eten vrijdag?
- Welke dag komt het beste uit voor die borrel?
- Wie is er aanwezig bij de training dit weekend?
- Wanneer gaan we een weekendje weg?

Standaard datumprikkers zijn voor dit soort vragen te omslachtig, daarom hebben wij een betere oplossing bedacht; LouLou! LouLou helpt je om je groepsgesprekken netjes en clean te houden wanneer jij en je vrienden of familie plannen willen maken.

We hebben de afgelopen maanden hard aan LouLou gewerkt, we zijn dan ook erg benieuwd naar je feedback! In de app kan je via de feedback knop heel eenvoudig laten weten hoe we de app kunnen verbeteren!

Deze app is trouwens niet verbonden aan WhatsApp.

Nieuw

Versie 3.1

Omdat LouLou nog steeds gratis is hadden we niet genoeg geld om een nieuwe iPhone X te kopen. Gelukkig had een van onze vriendinnen er wel eentje te pakken, en mochten we die even lenen om te zorgen dat LouLou perfect werkt op je nieuwe apparaat!

We hebben daarnaast een support pagina toegevoegd waar de meestgestelde vragen staan. Oh, en we hebben hele mooie animaties toegevoegd in de kalender. Het heeft 5 minuten gekost om ze in te bouwen, dus verwacht er niet te veel van (ook al vinden wij ze prachtig!)

Beoordelingen en recensies

4.7 van 5
10 beoordelingen
10 beoordelingen

Aantekeningen van de redactie

Informatie

Verkoper
Triple IT
Grootte
39.2 MB
Categorie
Productiviteit
Compatibiliteit
Vereist iOS 10.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Nederlands, Duits, Engels
Leeftijd
Beoordeeld 4+
Copyright
© Triple IT
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou