iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

MAAK JIJ JE WEL EENS ZORGEN OM EEN PLEK OP JE HUID?

SkinVision helpt je om zelf je huid te controleren en gezond te houden. We beantwoorden je vragen, beoordelen en geven je direct advies. Het tijdig herkennen van huidkanker is niet eenvoudig. Wist je dat 1 op de 5 mensen te maken krijgt met deze ziekte? Slechts 3% van de mensen die tot de risicogroep behoren vindt de nodige zorg in het zorgsysteem. Maar juist wanneer huidkanker in een vroeg stadium wordt herkend, is het vaak goed en snel te behandelen. Het is daarom van belang regelmatig foto’s te maken van plekken op je huid.

Met de SkinVision-app kun je zelf je huid in de gaten houden waar en wanneer je wilt. Je maakt een foto van de plek met je smartphone en je krijgt direct een antwoord of deze plek als verdacht wordt herkend. Op het niveau van een gespecialiseerde dermatoloog. We willen zoveel mogelijk mensen ontzorgen, maar mocht het toch nodig zijn, dan helpen we je om op tijd de juiste en passende zorg te vinden.

Wereldwijd vertrouwen inmiddels ruim 1,5 miljoen gebruikers op SkinVision. We werken samen met verzekeringsmaatschappijen om zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen om SkinVision te gebruiken. In Nederland werken we samen met CZ en Just. Deze zorgverzekeraars doen ‘alles voor een betere zorg’. Zelf je huid kunnen monitoren hoort daar ook bij. Samen kunnen we de komende jaren 250.000 levens redden door verdachte plekken tijdig te signaleren. Iedere foto draagt bij aan het verbeteren van de techniek om dit te realiseren. Ook jouw foto. Help jij mee?

SkinVision is ontwikkeld door wiskundigen en dermatologen. De technologie voor het herkennen van huidkanker is wetenschappelijk bewezen. De service is een klasse 1 medisch instrument met een CE markering. De kwaliteit is op het niveau van een gespecialiseerde dermatoloog. In de afgelopen jaren hebben we bijna 30.000 gevallen van melanoom en andere vormen van huidkanker gevonden in de meer dan 3,5 miljoen foto's die SkinVision-gebruikers met ons hebben gedeeld.

SKINVISION BIEDT HET VOLGENDE:

De Smart Check: voor het controleren van een plek (EUR 4,99). De eerste check is gratis.
Maak een foto van de plek op je huid en krijg binnen 30 seconden een risico-indicatie van het algoritme (laag, medium, hoog)
Alle foto's met risico-indicaties worden voor kwaliteitsdoeleinden gecontroleerd door ons team van dermatologen en algoritme-experts
Mocht je een beoordeling met hoog risico krijgen, of onze dermatologen zien een reden voor een doktersbezoek, dan nemen we binnen 48 uur contact met je op en adviseren je over te nemen vervolgstappen

Het SkinHealth-programma: voor het gezond houden van je huid (EUR 29,99)

1 jaar lang onbeperkt alle voordelen van de Smart Check.

Wanneer je meerdere moedervlekken hebt en je huid regelmatig wilt checken.

Ben je verzekerd bij CZ of Just? Dan kun je onbeperkt gebruik maken van SkinVision via je zorgverzekering. Ga naar skinvision.com/cz of www.skinvision.com/just voor meer informatie. Of koppel meteen je verzekering aan je account via my.skinvision.com

JE KUNT SKINVISION VINDEN VIA:

Website - https://www.skinvision.com
Facebook - https://www.facebook.com/sknvsn
Twitter - https://twitter.com/sknvsn
Mocht je vragen of feedback hebben, dan horen we dat graag. Je kunt ons bereiken via info@skinvision.com.

DISCLAIMER:

SkinVision helpt bij het herkennen van de afwijkende kenmerken die bij de meeste vormen van huidkanker voorkomen. Let op: het doktersadvies is geen diagnose en dient ook niet als dusdanig te worden geïnterpreteerd. Onze medische experts adviseren over te nemen vervolgstappen naar aanleiding van de risico-indicatie en hun professionele ervaring. Mocht je je op enig moment ongerust voelen over een plek op je huid of je ziet dat een plek op je huid verandert, irriteert of gaat bloeden, adviseren wij je dringend om naar de dokter te gaan.

Nieuw

Versie 5.5.2

SkinVision helpt je om zelf je huid te controleren en gezond te houden. We zijn voortdurend bezig om onze service nog beter te maken. In deze release de koppeling voor verzekerden en diverse bug fixes.

Beoordelingen en recensies

4.1 van 5
8 beoordelingen
8 beoordelingen
bobmoens ,

Great and reliable tool

Great and reliable tool to give you an immediate indication on the risk of skin cancer linked to a specific mole. It helps to know if you need to hurry to a dermatologist or not. Thanks!

Reactie van ontwikkelaar ,

Thank you very much for your positive response bobmoens, we really appreciate your support. If you need any assistance in the future, please contact us at any time. Max IJkelenstam | SkinVision

Barbaraabc ,

Zeer nuttig!

Een echte aanrader!
De app werkt fantastisch en de ondersteuning is persoonlijk, vriendelijk en motiverend.
Ik hoop dat dit een voorbeeld is voor andere medische opvolgingen.

Reactie van ontwikkelaar ,

Bedankt voor je positieve review. We waarderen je support. Als we je nog ergens mee kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op. Kalina Heiter | SkinVision

AirisuIris ,

Werkt niet goed

Foto nemen lukt vaak niet, en als het lukt krijg ik “hoog risico” en als ik het daarna bij juist dezelfde vlek nog eens probeer is het ineens “laag risico”.

Reactie van ontwikkelaar ,

Bedankt voor je feedback. Mogen we vragen welke telefoon je gebruikt? We willen je graag helpen om de app beschikbaar voor je te maken. Neem alsjeblieft contact met mij op via andreea.sut@skinvision.com, Klantenservice | SkinVision

Informatie

Verkoper
SkinVision B.V.
Grootte
80.3 MB
Compatibiliteit

Vereist iOS 10.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Nederlands, Duits, Engels

Leeftijd
Gekeurd 12+ voor:
Content met medische/behandelingsinformatie kan soms voorkomen
Copyright
© SkinVision B.V., 2019
Prijs
Gratis
In-app aankopen
  1. Risiscobeoordeling 4,49 €
  2. 1 jaar SkinHealth Program 24,99 €
  3. 7 Risicobeoordelingen 14,99 €

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou