Screenshots

Description

“Studio Brussel”, dé mobiele app van jouw favoriete zender

Met deze applicatie voor iPhone heb je Studio Brussel altijd op zak. Zo kan je snel, betrouwbaar, eenvoudig en in hoge kwaliteit jouw favoriete StuBru-programma’s beluisteren en herbeluisteren, waar en wanneer je maar wil. Of neem live een kijkje in de studio. Dit alles in een herkenbare Stubru-omgeving, met visuals van de songs en de presentatoren.

Via de playlistfunctie vind je snel de naam van een artiest of nummer terug uit de playlist van Studio Brussel. Via de app kan je snel en gemakkelijk reageren op jouw favoriete radioprogramma en sta je rechtstreeks in contact met de studio. Nieuwsupdates en verkeersinformatie kan je snel en eenvoudig herbeluisteren. Via Airplay kan je bovendien alles streamen naar jouw eigen televisie of speakers. Vanuit de app kan je de muziek die je leuk vindt delen met je vrienden via sociale media.

Je kan niet alleen naar Studio Brussel, maar ook naar alle andere VRT-zenders luisteren via deze app. Naast Radio 1, Radio 2, Klara en MNM, kan je genieten van non-stop klassieke muziek op Klara Continuo, en non-stop hitmuziek op MNM Hits en Ketnet Hits. Via VRT Nieuws krijg je de belangrijkste nieuwsbulletins en de krantencommentaren apart aangeboden.

Deel via het ingebouwd feedback-formulier zeker jouw persoonlijke ervaringen met de app. Zo help je ons om hem nog beter af te stemmen op jouw behoeften.

What's New

Version 654.4.0

iPhone X ondersteuning

Customer Reviews

4.7 out of 5

7.7K Ratings

7.7K Ratings

Wisselvallig

vanpupi

Reageer knop staat er soms wel, soms niet. Playlist wordt soms wel, soms niet opgevuld.
Zeer verwarrend. Mocht iets duidelijker.
Streaming werkt wel zeer goed.

Nieuwe app

Dabarto

Leuke app maar het zou nog beter zijn mocht je alles terugvinden wat er op de site staat, zodat je meer kan doen met de app dan enkel beluisteren/bekijken en/of reageren

Stubru app op iphone

baaiedankie

App stubru werkt amper op iPhone. Ik vraag me af of die app ooit getest wordt met iPhone.
Momenteel heb ik 6s, maar hiervoor werkte de app ( ondertussen al andere versies) ook zelden

Information

Seller
VRT
Size
31.9 MB
Category
Music
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
Dutch
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© VRT
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like