iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organise and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Suske en Wiske by Standaard Uitgeverij, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Suske en Wiske

By Standaard Uitgeverij

Open iTunes to buy and download apps.

Description

OPGELET/WARNING: in-app aankopen/in app purchase

Deze nieuwe toepassing maakt het uiterst gemakkelijk om een hele verzameling van avonturen van Suske en Wiske, Lambik, Jerom en tante Sidonia op iPad aan te leggen en die overal mee te nemen. Je kunt ze lezen op je iPad per twee stroken, liggend georiënteerd. Als je het lezen wil onderbreken, dan onthoudt deze toepassing de pagina waar je gestopt bent. Wil je vooruit in het verhaal dan zijn er de handige navigatiebalken die een snelle zoekfunctie ondersteunen.

De wereld van Suske en Wiske zit vol spanning, avontuur, fantasie en humor. Ontdek samen met Suske en Wiske de mooiste plekjes op deze aarde! Reis mee met de teletijdmachine van professor Barabas naar de prehistorie of de middeleeuwen! Verken samen met Suske en Wiske de uithoeken van ons sterrenstelsel en ontmoet vreemde en nieuwe beschavingen. Laat je bekoren door de fratsen van Lambik, ontroeren door Sidonia en bewonder de bovenmenselijke krachten van de sterkste mens ter wereld: Jerom!
--------------------------------------

Je kunt Suske en Wiske ook op facebook vinden http://facebook.com/suskenewiske of volg ze op Twitter: www.twitter.com/suskeenwiskewpg
--------------------------------------

Als je deze Suske en Wiske toepassing leuk vindt, laat het ons even weten door ze te waarderen.

What's New in Version 1.0.7

ondersteunt iOS 7

iPad Screenshots

iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
iPad Screenshot 4

Customer Reviews

Schitterend product, slecht uitgewerkte app

Het idee om Suske en Wiske albums te digitaliseren en naar de iPad te brengen is geniaal. Een schitterende manier om deze waardevolle schat uit de Belgische strip cultuur te vereeuwigen. Een compleet nieuwe generatie kan zo kennis maken met de rijke geschiedenis die is vastgelegd in de (oudere) albums.

Echter, de applicatie is bijzonder slecht uitgewerkt. Ik raad de uitgever aan om zo snel mogelijk de middelen vrij te maken zodat de beste programmeurs deze app onder handen kunnen nemen.
Met slechts een paar kleine aanpassingen kan de gebruiksvriendelijkheid van deze app aanzienlijk verbeterd worden:
- Verdeel de app in een bibliotheek en een winkel: Niemand wil door het grote aanbod niet gekochte albums ploeteren om een gekocht album te lezen. Dit lijkt het werk van mensen in marketing en verkoop. Gelieve hen niet meer in de ontwikkeling van de app te betrekken. De kwaliteit van de inhoud van de strips en een aangename en gebruiksvriendelijke manier om ze te lezen (en aan te kopen) is wat dit product succesvol zal maken. Geen onderhandse verkooptrucs die de gebruiksvriendelijkheid aantasten.
- Bekijk even waarom de covers er uit zien of ze maar half geladen zijn in portret formaat. Mogelijk is dit het nieuwe formaat van de digitale strip cover? Pas dan alsjeblieft de hoogte van de container aan zodat het niet lijkt of de cover maar half geladen is. Covers in portret formaat zijn de standaard in de originele strips. Ik begrijp niet goed waarom dit niet het geval is in de digitale versie.

Toch nog even beklemtonen dat dit een schitterend product kan zijn, waar veel mensen jong en oud plezier aan zullen beleven. Op voorwaarde dat de app een beetje liefde krijgt.
Goede moed!

Suske en Wiske
View In iTunes
 • Free
 • Category: Books
 • Updated: 04 October 2013
 • Version: 1.0.7
 • Size: 11.1 MB
 • Language: Dutch
 • Developer: WPG Uitgevers Belgie
Rated 9+ for the following:
 • Infrequent/Mild Cartoon or Fantasy Violence

Compatibility: Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPad.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.
All Versions:

Top In-App Purchases

 1. Suske en Wiske 100 - Het gouden paard2,69 €
 2. Suske en Wiske 315 - De bananenzangers2,69 €
 3. Suske en Wiske 316 - Krimsonia2,69 €
 4. Suske en Wiske 318 - De suikerslaven2,69 €
 5. Suske en Wiske 317 - Het bizarre blok2,69 €
 6. Suske en Wiske 325 - Het schrikkelspook2,69 €
 7. Suske en Wiske 259 - Amber2,69 €
 8. Suske en Wiske 298 - De elfstedenstunt2,69 €
 9. Suske en Wiske 321 - Het ijzeren duel2,69 €
 10. Suske en Wiske 296 - De curieuze neuzen2,69 €