Schermafbeeldingen

Beschrijving

Ben je op zoek naar een leuk restaurant in jouw buurt of naar een bepaalde soort keuken? Via tablebooker kan je snel en eenvoudig een restaurant zoeken en er reserveren met onmiddellijke bevestiging. Zou je graag onmiddellijk weten waar je binnen een uurtje nog een tafeltje voor jou en je gezelschap kan vinden? Het kan allemaal!

Nieuw

Versie 1.0.5

bugfixing

Beoordelingen en recensies

vdk_t ,

Goed concept, maar uitwerking kan beter

Goed idee om eenvoudig boekingen te doen via je telefoon. Momenteel kan ik niet zoeken op de naam van een restaurant en moet ik steeds via de locatie beginnen zoeken. Ook zou het makkelijk zijn om favorieten te kunnen toevoegen.

Blankstar ,

Roteren, roteren en nog eens roteren

Op de iPad moet je eerst in portret je zoektocht doen, om dan de kaart te zien moet je je iPad roteren naar landschap, als je dan op een restaurant tikt, moet je weer naar portret roteren... Als je de foto's van het restaurant wil zien dan, je raadt het al, weer roteren naar landschap... Als je zo een paar restaurants op de kaart wil bekijken ben je meer bezig met je iPad ronddraaien dan wat anders...

Op de iPad Pro 12,9" is alles supergroot, dus er geen ondersteuning voor hoge resolutie. De app is nog helemaal iOS9 en gebruikt dus geen enkele handige feature van iOS10 zoals het Siri- of iMessage-ondersteuning.

Het idee om meteen een tafel te kunnen reserveren sprak me meteen aan, maar de oude app stoorde me mateloos. Als de 2.0 er is, zal ik het nog eens proberen.

MissNavy92 ,

Crashes, no bookings management,...

App crashes when you try to connect to Facebook, there’s no way to see your bookings from the app and it’s impossible to have it in another language than dutch (same for the website).

Informatie

Verkoper
tablebooker CVBA
Grootte
13.4 MB
Categorie
Eten en drinken
Compatibiliteit
Vereist iOS 8.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Nederlands, Engels, Frans
Leeftijd
Gekeurd 12+ voor:
Content met mild alcohol-, tabaks- of drugsgebruik of referenties ernaar kan soms voorkomen
Copyright
© tablebooker CVBA
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou