Screenshots

Description

U bent Belg ? U wenst uit te sparen want het einde van de maand weegt zwaar? U zou graag gratis staaltjes krijgen, gratis producten testen of kortingsbonnen uitprinten ? U bent liefhebber van wedstrijden, “100% terugbetaalde producten”, acties “Tevreden of geld terug” en vindt het leuk overe een promo code te beschikken wanneer u online koopt ? U bent op de juiste plek!

Mijn naam is Veronika, medewerker van de website Tegen de crisis en alle dagen verzamel ik de beste goede plannen van de web voor België. Het was hoog tijd want ik was het beu dat België altiijd vergeten wordt !

Stap in de gemeenschap van “Tegen de crisis” en ontdek alle dagen nieuwe goede plannen, gratis staaltjes, gratis productent, wedstrijden, promo codes, kortingsbonnen… en vele andere nuttige tips om Tegen de Belgische crisis in te gaan !

Tegen de crisis verzamelt alle dagen alle goede plannen van de Belgische web. Een goed plan is bijvoorbeeld een gratis staaltje die een merk u aanbiedt. Of een gratis bon die u moet uitprinten om een product van een groot merk gratis uit te testen. Voor de liefhebbers van Belgische wedstrijden, organiseert Tegen de crisis er elke week !

U krijgt ook de kans om 100% terugbetaalde producten, acties “tevreden of terugbetaald” en de huidige kortingsbonnen te ontdekken. Met deze interessante acties kan u een product, of gratis of met korting testen, en dit is geldig in de meeste grote warenhuizen van België. namelijk Colruyt, Carrefour, Delhaize, Cora, Match...

Dankzij de nieuwe tool “getuigenis” kan u nu uw goede plannen delen in enkele seconden. U kan ons ook een foto sturen van het gratis staaltje die u zojuist per post ontvangen hebt ! I

k zal uw foto met plezier delen met de gemeenschap.
Vergeet niet dat het mogelijk is uw goede plannen in uw favorieten toe te voegen.

Waarop wachten jullie dan ? 1, 2, 3 aan de slag…. om te sparen !

Veronika

Medewerker Tegen de crisis

What's New

Version 1.00

Deze update is ondertekend met het nieuwste ondertekeningscertificaat van Apple. Er zijn geen nieuwe functies opgenomen.

Customer Reviews

Tegen de crisis!!

Bigger big

In deze tijd meer dan welkom😀

💸

EmelyVT

Zeer fijne aanbiedingen en staaltjes! Makkelijk in gebruik en up-to-date.

Information

Seller
Guillaume de Ryckel
Size
58.6 MB
Category
Lifestyle
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
You must be at least 17 years old to download this application.
Gambling and Contests
Infrequent/Mild Simulated Gambling
Copyright
© Guillaume de Ryckel
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like