Schermafbeeldingen

Beschrijving

Ieder van jullie toekomstige supersterren beroemdheden en maak je klaar om uit te proberen Tijdschrift Fotohokje en oefenen voor je grote doorbraak! Uw droom is eindelijk uitgekomen met onze state of the art magazines beeld dekt. Dit is een echte eenvoudige mag app - selecteer gewoon je foto en plaats het op de covers van vele bekende zines, zoals de gezondheid van vrouwen en schoonheid mags of celebrity gossip magazines. Iedereen zal genieten van uw nieuwe stijlvolle look! Je kunt de cover girl van uw favoriete tabloid of maak je vriendje de hunk op de voorzijde van de spier mags. Er zijn zoveel mogelijkheden en je kunt ze allemaal proberen! Je kunt de hete babe uit de voorpagina! Download Tijdschrift Fotohokje gratis!
Kenmerken:

* Een van de best ontworpen tijdschrift foto-effecten app voor telefoons en tablets!
* Selecteer een foto uit de galerij naar een selfie vastleggen met uw telefoon camera!
* Blader door magazine fotolijstjes met pakkende koppen!
* Pas verschillende covers en filters om een ​​pro fotomontage te maken!
* Schaal, zoom en aan te passen aan het frame!
* Modieuze photo booth voor meisjes met stijl!
* Deel je nep-mags via Facebook, Twitter, Instagram direct vanaf uw mobiele apparaat!
* vereist geen internet verbinding!

Als u wilt een beroemde mode-model het zijn raden wij u aan uw foto op een tijdschrift voorpagina te zetten en zelf zien dat u de mooiste topmodel kan zijn. Onze girly app voor apparaten is alles wat elke trendy meisje nodig heeft om haar foto's te verfraaien. Het zal slechts drie stappen om een ​​instamag tijdschrift collage te maken te nemen. Neem een ​​momentopname, samenvoegen de afbeelding met het magazine cover fotolijst, en met behulp van de ingebouwde optie voor het delen van je berichten kunt plaatsen uw stijlvolle zine cover art op een van de grote sociale netwerken. Het is zo gemakkelijk om uw eigen tijdschrift voorpagina te maken met de juiste foto editing tool! Daarom ontwierpen we Tijdschrift Fotohokje, om uw dag speciaal en spannend te maken, dus download het nu gratis!

Warm en trendy zines staan ​​klaar voor uw geweldige foto! Maak je eigen tijdschrift met een hoge kwaliteit HD foto's. Deze nep tijdschrift maker zal uw wereld op zijn kop te zetten en geven u ton zine coverfoto ideeën. Uw nep mag voorpagina zal uw BFFs dat je echt bent een superster te overtuigen. Ze kunnen ook het deel van uw foto manipulatie, zet een foto in een tijdschrift, waar jullie allemaal bij elkaar en maak een koele poster. Maak je vriendje een knappe fotomodel of maak grappige mag covers met uw vrienden en familie. Vergeet niet om imago filters te selecteren en geef uw foto's effectief en ander uiterlijk. Er zijn veel van de fantasie magazine pic covers ideeën en kunt u inspiratie opdoen voor nog meer als je gewoon Tijdschrift Fotohokje gratis downloaden!

Er zijn vele apps aan zet je foto op een magazine cover pagina, maar alleen deze ene heeft de krantenkoppen, meisje gerelateerde onderwerpen en real-achtige schoonheid tijdschrift templates die ervoor zorgt dat iedereen geloven dat je een echte superster. Gebruik je make-up apps om foto's tot in de perfectie te bewerken en breng uw favoriete zine koppen en titels die aandacht zal trekken. Je hoeft niet te gaan om een ​​professionele fotostudio of betalen voor online beeldbewerking en verfraaiing wanneer deze dekking schepper is gratis en beschikbaar voor elke tablet of smartphone kunt u zich. Er is geen ding ons magazine fotolijst maker niet kan doen! Schrijf een beroemdheid - Download gratis Tijdschrift Fotohokje en komen alle beroemde covers van tijdschriften en maak iedereen praten over uw schoonheid en stijl!

Nieuw

Versie 1.0

Deze update is ondertekend met het nieuwste ondertekeningscertificaat van Apple. Er zijn geen nieuwe functies opgenomen.

Informatie

Verkoper
Ana Kitanovic
Grootte
56.7 MB
Categorie
Foto en video
Compatibiliteit
Vereist iOS 8.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Engels
Leeftijd
Beoordeeld 4+
Copyright
© RexMobile
Prijs
Gratis
In-app aankopen
  1. Remove ads 1,09 €

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou