Schermafbeeldingen

Beschrijving

Ontdek dé verkeersinformatieapp van de Belgische marktleider. Door Touring Mobilis te gebruiken tijdens het autorijden, wordt je automatisch gewaarschuwd voor incidenten op jouw weg. Hierdoor bespaar je tijd en geld en ben je goed voorbereid op eventuele onveilige situaties op de weg.

Wij waarschuwen je voor:

- Files
- Mobiele flitsers
- Vaste flitspalen
- Trajectcontroles
- Wegwerkzaamheden
- Afgesloten rijstroken
- Ongevallen
- Stilstaande voertuigen

En er komt meer!

Ook als je niet in de auto zit, helpt Touring Mobilis je bij het voorbereiden van je reis. Check vooraf of er files staan op jouw route en waar je een keer extra op je snelheid moet letten om verkeersboetes te voorkomen.

COMMUNITY EN REDACTIE:
De verkeersinformatie wordt voor het grootste gedeelte samengesteld door de gebruikers zelf. Je kunt zelf meldingen insturen en meldingen van anderen beoordelen. De informatie van deze community, met inmiddels meer dan 1 miljoen gebruikers in de Benelux, verrijken we met andere bronnen zoals de weglusdata van Agentschap wegen en verkeer, beelden van camera's die langs alle wegen van België zijn geplaatst en onze eigen Touring Mobilis redactie.

APPLE WATCH & WIDGET:
Met widget ondersteuning voor het 'Vandaag-Scherm' van je iPhone en Apple Watch kun je, waar je ook bent, altijd binnen een paar seconden de verkeersinformatie bekijken die voor jou relevant is.

NAVIGATIE
Navigatie in Touring Mobilis is een feature die volop in ontwikkeling is en om feedback vraagt. We zijn zeer benieuwd naar jullie ervaringen en bevindingen.

BATTERIJ EN DATAVERBRUIK:
Doordat we gebruik maken van GPS-locaties in de achtergrond kan de app effect hebben op je batterij verbruik net als dit bij andere navigatie apps het geval is. Dit geldt ook voor het dataverbruik. Meer info hierover? Check onze FAQ op de website.


MEER INFORMATIE & CONTACT:
Een vraag, opmerking, voorstel? Wij horen het graag via mobilis.ios@touring.be of bezoek onze website www.touringmobilis.be

Nieuw

Versie 7.5

Vanaf nu is het mogelijk om met een 4411 account in Touring Mobilis te betalen voor parkeren in alle grote steden van België, zonder de app te verlaten! Net als vele andere bedrijven benoemen wij ook even dat een aantal onderdelen van onze privacy policy verbeterd zijn naar aanleiding van de nieuwe privacy wet. Om je speurwerk te besparen hebben we het netjes op een rijtje gezet en dat is te vinden bij het updaten van de app. Verder hadden sommige gebruikers problemen bij het inloggen in de app met Facebook, en dat is nu ook opgelost. Stil zitten doen wij niet aan ;-)

Beoordelingen en recensies

4.5 van 5

59 beoordelingen

59 beoordelingen

TOP !!!

Lyli-Stef

Nog beter dan Waze :-)
Zelfs te gebruiken zonder account.

Top

f2roku

Heel goeie

Meer updates + promoot de app!

Zapke92

Update de app meer zoals Nederland doet met hun Flitsmeister waar het verder ontwikkeld staat dan hier! (Mails ivm updates, belangrijke plaatsen waar ze flitsen, nieuwe technologieën die geïntrigeerd worden in de app,...)
+ promoot de app meer zodat meer mensen deze app gebruiken die makkelijk in gebruik is, goedkoop ipv Coyote,...!

Informatie

Verkoper
TOURING
Grootte
177.9 MB
Categorie
Navigatie
Compatibiliteit
Vereist iOS 9.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Nederlands, Duits, Engels, Frans, Luxemburgs
Leeftijd
Beoordeeld 4+
Locatie
Deze app kan je locatie gebruiken zelfs als de app niet geopend is. Hierdoor kan de batterij sneller leegraken.
Copyright
© 2016 Touring Belgium
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou