iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Met de Vlaanderen Fietsland app kun je het volledige fietsnetwerk in Vlaanderen, Picardisch Wallonië (Henegouwen), Oostkantons (Hoge-Venen - Eifel) en Waals-Brabant verkennen. Dit betekent meer dan 16.000 km aan fietsplezier in je broekzak. Je kan alle fietsknooppunten op kaart bekijken en knooppunt per knooppunt een fietstocht op maat uitstippelen. Het kan ook sneller: via de handige Surprise Me functie kun je een bepaald fietsknooppunt kiezen en de app een route met een afstand naar keuze laten berekenen. Bovendien kun je alle uitgetekende fietsroutes opslaan zodat je ze later kan hergebruiken.

Daarnaast kun je ook achter je PC fietstochtjes uitstippelen via onze handige online routeplanner op www.vlaanderen-fietsland.be/routeplanner. Je kan daar voor elke route een zogenaamde QR-code genereren. Deze code kun je met behulp van de app inscannen waarna de route naar je smartphone wordt geïmporteerd. Zo heb je geen papiertjes meer nodig tijdens je fietstocht. Handig toch?

Je kan tijdens de fietstocht ook makkelijk gebruik maken van de ingebouwde GPS-functie. Zo raak je nooit meer de weg kwijt als er onderweg bordjes verdwenen zijn. Je kan ook steeds via Apple Maps navigeren naar het startpunt van de fietsroute.

Als je abonnee wordt voor de prijs van 3.99 euro per jaar heb je de mogelijkheid om elke uitgestippelde route te downloaden op smartphone. Je hebt zo tijdens het fietsen geen internetverbinding nodig en bespaart op het verbruik van mobiel internet. Daarnaast kun je als abonnee ook gebruik maken van stemnavigatie. Een vrouwelijke stem vertelt je als je in de buurt van een knooppunt komt wat het volgende te volgen knooppunt is. Ook als je minstens 300 meter van het traject afwijkt, zal een stem je waarschuwen. Als abonnee krijg je geen reclame te zien in de app.

OPGELET: je kan in de app onder 'Abonnementen' een abonnement afsluiten voor 1 jaar voor de prijs van 3.99 euro. De betaling van een abonnement wordt afgehandeld met je iTunes Account. Abonnementen worden automatisch verlengd, tenzij je ten laatste 24 uur voor de vervaldatum van je abonnement het abonnement opzegt. Je kan je abonnement zelf beheren, en ook de automatische verlenging ervan kan stopgezet worden door na aankoop naar je Account Settings te gaan.

Disclaimer: voortdurend gebruik van de GPS in de achtergrond van de app kan de levensduur van je batterij aanzienlijk verlagen.

De gebruiksvoorwaarden van deze app kan je raadplegen op http://www.vlaanderen-fietsland.be/gebruiksvoorwaarden.

Het gebruik van deze app valt onder ons privacybeleid: http://www.vlaanderen-fietsland.be/privacy.

Nieuw

Versie 1.4.7

Kleine aanpassingen aan de fietsnetwerken in West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Fietsnetwerk Hoge-Venen - Eifel werd gedeeltelijk vernieuwd (fase 1).

Beoordelingen en recensies

4.4 van 5
417 beoordelingen
417 beoordelingen
vespascal ,

Gemakkelijk maar kan beter

Gemakkelijk maar kan beter.
Met kleuren werken zou beter zijn.
Dwz. Bruin waar auto’s mogen rijden en groen waar het autovrij is.
Bij kasseien stippellijn. Bij onverhard beige. Zo zou ik nog leukere wegjes kunnen kiezen.
Heel hard bedankt alvast!!!!!
Mvg Pascal en de rest van de fietbende.

evi & puckje ,

Fietsroutes

Wij gaan regelmatig fietsen en stellen meestal de route zelf samen.
Ondertussen een abonnement met locatie aanduiding die perfect werkt. Handig bij een omleiding of als we zelf van de baan afwijken.

Nighthawx-Vipii ,

App crasht

Jaarlijkse abonnement aangekocht... crasht de app na finger ID scan. Bij het terug openen op activeer abonnement crasht app weer... iPhone 8 plus - iOS 11.4.1 (15G77)

Informatie

Verkoper
2infinIT
Grootte
58.6 MB
Categorie
Reizen
Compatibiliteit
Vereist iOS 9.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Nederlands
Leeftijd
Beoordeeld 4+
Locatie
Deze app kan je locatie gebruiken zelfs als de app niet geopend is. Hierdoor kan de batterij sneller leegraken.
Copyright
© 2018 Vlaanderen Fietsland
Prijs
Gratis
In-app aankopen
  1. Vlaanderen Fietsland jaarabonnement 3,99 €

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou