iPhone Screenshots

Description

Met de Vlaanderen Fietsland app kun je het volledige fietsnetwerk in Vlaanderen, Picardisch Wallonië (Henegouwen), Oostkantons (Hoge-Venen - Eifel) en Waals-Brabant verkennen. Dit betekent meer dan 16.000 km aan fietsplezier in je broekzak. Je kan alle fietsknooppunten op kaart bekijken en knooppunt per knooppunt een fietstocht op maat uitstippelen. Het kan ook sneller: via de handige Surprise Me functie kun je een bepaald fietsknooppunt kiezen en de app een route met een afstand naar keuze laten berekenen. Bovendien kun je alle uitgetekende fietsroutes opslaan zodat je ze later kan hergebruiken.

Daarnaast kun je ook achter je PC fietstochtjes uitstippelen via onze handige online routeplanner op www.vlaanderen-fietsland.be/routeplanner. Je kan daar voor elke route een zogenaamde QR-code genereren. Deze code kun je met behulp van de app inscannen waarna de route naar je smartphone wordt geïmporteerd. Zo heb je geen papiertjes meer nodig tijdens je fietstocht. Handig toch?

Je kan tijdens de fietstocht ook makkelijk gebruik maken van de ingebouwde GPS-functie. Zo raak je nooit meer de weg kwijt als er onderweg bordjes verdwenen zijn. Je kan ook steeds via Apple Maps navigeren naar het startpunt van de fietsroute.

Als je abonnee wordt voor de prijs van 3.99 euro per jaar heb je de mogelijkheid om elke uitgestippelde route te downloaden op smartphone. Je hebt zo tijdens het fietsen geen internetverbinding nodig en bespaart op het verbruik van mobiel internet. Daarnaast kun je als abonnee ook gebruik maken van stemnavigatie. Een vrouwelijke stem vertelt je als je in de buurt van een knooppunt komt wat het volgende te volgen knooppunt is. Ook als je minstens 300 meter van het traject afwijkt, zal een stem je waarschuwen. Als abonnee krijg je geen reclame te zien in de app.

OPGELET: je kan in de app onder 'Abonnementen' een abonnement afsluiten voor 1 jaar voor de prijs van 3.99 euro. De betaling van een abonnement wordt afgehandeld met je iTunes Account. Abonnementen worden automatisch verlengd, tenzij je ten laatste 24 uur voor de vervaldatum van je abonnement het abonnement opzegt. Je kan je abonnement zelf beheren, en ook de automatische verlenging ervan kan stopgezet worden door na aankoop naar je Account Settings te gaan.

Disclaimer: voortdurend gebruik van de GPS in de achtergrond van de app kan de levensduur van je batterij aanzienlijk verlagen.

De gebruiksvoorwaarden van deze app kan je raadplegen op http://www.vlaanderen-fietsland.be/gebruiksvoorwaarden.

Het gebruik van deze app valt onder ons privacybeleid: http://www.vlaanderen-fietsland.be/privacy.

What’s New

Version 1.4.7

Kleine aanpassingen aan de fietsnetwerken in West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Fietsnetwerk Hoge-Venen - Eifel werd gedeeltelijk vernieuwd (fase 1).

Ratings and Reviews

4.4 out of 5
425 Ratings
425 Ratings
Ome Geert ,

werkt perfect

Heb de gratis-versie, je weet altijd waar je bent en waar je naartoe moet dankzij de zeer duidelijke kaart. Bij het bord "U nadert knooppunt zoveel" verschijnt het nieuwe te volgende nummer al. Leuk is ook de functie "Surprise me" die zelf een route maakt aan de hand van startpunt en afstand. Voor wie denkt dat hij overal al geweest is...

vespascal ,

Gemakkelijk maar kan beter

Gemakkelijk maar kan beter.
Met kleuren werken zou beter zijn.
Dwz. Bruin waar auto’s mogen rijden en groen waar het autovrij is.
Bij kasseien stippellijn. Bij onverhard beige. Zo zou ik nog leukere wegjes kunnen kiezen.
Heel hard bedankt alvast!!!!!
Mvg Pascal en de rest van de fietbende.

evi & puckje ,

Fietsroutes

Wij gaan regelmatig fietsen en stellen meestal de route zelf samen.
Ondertussen een abonnement met locatie aanduiding die perfect werkt. Handig bij een omleiding of als we zelf van de baan afwijken.

Information

Seller
2infinIT
Size
58.6 MB
Category
Travel
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
Dutch
Age Rating
Rated 4+
Location
This app may use your location even when it isn't open, which can decrease battery life.
Copyright
© 2018 Vlaanderen Fietsland
Price
Free
In-App Purchases
  1. Vlaanderen Fietsland jaarabonnement 3,99 €

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like