Schermafbeeldingen

Beschrijving

Welkom op onze ultieme koken spel - vliegtuig keuken voedsel koorts

Koken in de keuken is een grote kunst en kost tijd te beheersen. Mensen over de hele wereld hou van verschillende soort foodies, iedereen heeft zijn eigen smaak en manier van koken. Koken voedsel met de juiste verhoudingen te maken het heerlijke uw vrienden en familie bewonder je is een zware baan te doen. In deze unieke keuken wordt u met een grote kookervaring. Beste ding over het is dat u zal worden koken verscheidenheid van fastfood met de hulp van gekke chef Donna en passeert voedsel aan de gastvrouwen beschikbaar lucht wie ze aan de klanten aan boord overhandigen zullen.

Verhaal van dit spel is heel interessant, gebruikerservaring is zo interactief dat je zal verslaafd raken aan het, u zal worden frituren verschillende typen van voedsel. Bakkerij items, fast-food items, zee foodies en verschillende soorten vlees. It's gonna echt uitdagend voor u om de tijd in deze time management spel te beheren. U zal de vliegtuig-klanten met hun opgegeven eisen dienen, volgorde getoond door de lucht hostesses, u zal worden koken bakken van verschillende soorten vlees. Is game is niet alleen gonna scherpe uw kookkunsten maar ook leert u hoe om tijd, beste portie voedsel spel met niveaus te beheren.

Congrats vliegtuig Buffet is onderweg nu

Verschillende foodies worden betekend, fastfood en bakkerij-items omvatten hamburgers, hotdogs, pizza's, broodjes, vinger chips, kaas enz. Salade bestaat uit uien, tomaten, komkommer, sla bladeren. Klanten bedienen en die voldoen aan hun eetlust zal een geweldige ervaring in onze vliegtuig voedsel madness spel. Server hongerige klanten op tijd of anders de macht boos, houden een oog op de klok & niet van klanten worden geserveerd en u bent goed om te gaan.

Als gevraagde consumptie-ijs en koude dranken ook beschikbaar zijn zal. Onder vlees soorten vis, garnalen, kip zullen etc beschikbaar worden geroosterd en geserveerd aan de passagiers. Vliegtuigen hebben verschillende vlucht die u uw klanten de klok rond met diverse soorten voedsel voor ontbijt, lunch, diner of half manier aanbiedingen net als een restaurant kunnen.

Zo worden de beste koken Meesterkok en quench uw vliegtuig keuken koorts met ons vliegtuig voedsel maker spel lekker vol en mond water koken voedselpunten.

Onze andere koken koorts spelletjes voor meisjes & kinderen spelen, stem op ons en geef uw feedback op tiptoptapsapps@gmail.com.

Nieuw

Versie 1.0.3

Kleine problemen opgelost - advertenties preload geïmplementeerd

Beoordelingen en recensies

2.7 van 5

6 beoordelingen
6 beoordelingen

Niet goed

prinsestiana

Zo een slecht spel!!

Informatie

Verkoper
Imran Haydar
Grootte
23.9 MB
Categorie
Games
Compatibiliteit
Vereist iOS 6.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Engels
Leeftijd
Beoordeeld 4+
Copyright
© 2015 TipTopApps Inc
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou