Schermafbeeldingen

Beschrijving

Vliegtuigvliegtimulator-Aviation Pilot Adventure is een realistische vliegtuigsimulator die speciaal is ontworpen en ontwikkeld voor fans van vliegtuig simulatorspellen.
Maak de piloot in jezelf los met dit nieuwe vliegtuigvlieg avontuur. Geniet van deze realistische ervaring van vliegtuigen die vliegen als vliegtuigvliegtuig. Verken de wereld, voltooi uitdagende missies van vliegtuigvluchten, leer afreizen, vlotte vluchtbehandeling en veilig landen.
Vliegtuigvliegtimulator-Aviation Pilot Adventure stelt piloten in staat om vliegtuigen van hun dromen te vliegen, vliegspellen van de airbus A380 naar Boeing 747 naar F-16-transportvliegtuig, vliegtuigvliegssimulator 2017, vliegtuigspeelvuurvliegtuig en transportvliegtuig. Wees een prive-jet pilot met de nauwkeurige handling en realistische vliegtuigfysica gecombineerd met intuïtieve cockpitcontroles, om u volledige controle te geven over de drager van uw prive-jet.
Word een echte piloot in de vlucht sim en vliegtuig leren vliegtuig rijden terwijl je vliegt en onderdompelt in een vliegende vliegtuig simulatie. Vlieg al antennesringen in boeing 747 en airbus als onderdeel van een vliegtuigstuntmissie als een luchtvaartstuntvliegtuig in dit vliegtuigvliegspel.
In deze 3D-vliegtuigvliegtuigen worden uw vliegtuigvliegtuigvaardigheden aan het proef gesteld, omdat u vrije vlucht door moeilijke weersomstandigheden neemt, passagier trekken, u uit de luchtvliegtuig in de luchtvliegtuig komt om de bestemming op tijd te krijgen om Verdien de hoogste score.
Terwijl u uw prive-vliegtuig parkeren in de luchthavensvliegtuig van de luchthaven, wees voorzichtig vliegtuig van de passagiers en probeer de busjes, helikopters, enz. Te vermijden die langs de weg staan. Speel en ontsluit veel nieuwe avonturen.
Wij brengen u een van de beste vliegtuigen nieuwe spellen in een vliegtuigvliegssimulator waarin u gek kunt vliegen als vliegtuigvliegtuig. Wees een vluchtvliegtuig in passagiersvliegtuig en laat de luchtvaart binnenvlieg vliegenvlucht en geniet van gekke vlieg en speel plezier met vliegveldspellen.
Vertrouw me als ik zeg dat dit een van de beste vliegtuigvliegssimulatorspellen is die je ooit hebt gespeeld. Geef het een kans!!

Nieuw

Versie 1.1

- Vlotte controles
- minimap zijn nu meer bekend
- Grafiek verbeterd.
- Verbeterde gebruikerservaring

Informatie

Verkoper
Fawad Ahmad
Grootte
160 MB
Categorie
Games
Compatibiliteit
Vereist iOS 6.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Engels
Leeftijd
Beoordeeld 4+
Copyright
© FlipWired 3D Games
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou