Screenshots

Description

“Radio 1”, dé mobiele app van jouw favoriete zender

Met deze applicatie voor iPhone heb je Radio 1 altijd op zak. Zo kan je snel, betrouwbaar, eenvoudig en in hoge kwaliteit jouw favoriete Radio 1-programma’s beluisteren en herbeluisteren, waar en wanneer je maar wil. Dit alles in een herkenbare Radio 1-omgeving, met visuals van de songs en de presentatoren.

Via de playlistfunctie vind je snel de naam van een artiest of nummer terug uit de playlist van Radio 1. Via de app kan je snel en gemakkelijk reageren op jouw favoriete radioprogramma en sta je rechtstreeks in contact met de studio. Nieuws en verkeersinformatie kan je snel en eenvoudig herbeluisteren. Via Airplay kan je bovendien alles streamen naar jouw eigen televisie of speakers. Vanuit de app kan je de muziek die je leuk vindt delen met je vrienden via sociale media.

Je kan niet alleen naar Radio 1, maar ook naar alle andere VRT-zenders luisteren via deze app. Naast Radio 2, Klara, Studio Brussel en MNM, kan je genieten van non-stop klassieke muziek op Klara Continuo, en non-stop hitmuziek op MNM Hits en Ketnet Hits. Via VRT Nieuws krijg je de belangrijkste nieuwsbulletins en de krantencommentaren apart aangeboden.

Deel via het ingebouwd feedback-formulier zeker jouw persoonlijke ervaringen met de app. Zo help je ons om hem nog beter af te stemmen op jouw behoeften.

What’s New

Version 4.6.1

bug fixes

Ratings and Reviews

4.6 out of 5
7.1K Ratings
7.1K Ratings
TDucatt ,

Eenvoudig en mooi design

Werkt perfect gebruik app vrij veel.
Mooie en eenvoudige lay-out.
Gewoon perfect!

AMC due ,

Bug?

Zitten er bugs in deze app? Naadloos luisteren is niet meer mogelijk sinds ik de nieuwe versie van de app gebruik? De uitzending wordt steeds onderbroken...?

Nicolas Lambert ,

Perfectie

Nieuwe app leunt aan bij perfectie, puik werk.

Information

Seller
VRT
Size
62.4 MB
Category
Music
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© VRT
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like