Screenshots

Description

“Radio 1”, dé mobiele app van jouw favoriete zender

Met deze applicatie voor iPhone heb je Radio 1 altijd op zak. Zo kan je snel, betrouwbaar, eenvoudig en in hoge kwaliteit jouw favoriete Radio 1-programma’s beluisteren en herbeluisteren, waar en wanneer je maar wil. Dit alles in een herkenbare Radio 1-omgeving, met visuals van de songs en de presentatoren.

Via de playlistfunctie vind je snel de naam van een artiest of nummer terug uit de playlist van Radio 1. Via de app kan je snel en gemakkelijk reageren op jouw favoriete radioprogramma en sta je rechtstreeks in contact met de studio. Nieuws en verkeersinformatie kan je snel en eenvoudig herbeluisteren. Via Airplay kan je bovendien alles streamen naar jouw eigen televisie of speakers. Vanuit de app kan je de muziek die je leuk vindt delen met je vrienden via sociale media.

Je kan niet alleen naar Radio 1, maar ook naar alle andere VRT-zenders luisteren via deze app. Naast Radio 2, Klara, Studio Brussel en MNM, kan je genieten van non-stop klassieke muziek op Klara Continuo, en non-stop hitmuziek op MNM Hits en Ketnet Hits. Via VRT Nieuws krijg je de belangrijkste nieuwsbulletins en de krantencommentaren apart aangeboden.

Deel via het ingebouwd feedback-formulier zeker jouw persoonlijke ervaringen met de app. Zo help je ons om hem nog beter af te stemmen op jouw behoeften.

What's New

Version 3.24.1

Bugfixes en verbeteringen

Ratings and Reviews

4.6 out of 5

4.1K Ratings

4.1K Ratings

knop

KennyCanalPlus

Waar zit die instellingenknop op iOS ??

Rots

Bobhimpe

Radio 1 is al jaren mijn metgezel. Onderweg of gewoon thuis. Steeds weer geboeid door hoogstaande journalistiek, intelligente vraagstellingen, fijne onderwerpen, steeds weer op niveau.
Van de schitterende podcasts gezwegen. Dikwijls mijn compagnon wanneer de honger naar info groter is dan mijn honger naar slaap.
Dank je wel iedereen van radio 1, dank je wel!
Bob

Radio 1 op zoek

BLUE PETER

Ik luister al jaren voor 90% van mijn tijd naar deze zender. De muziekkeuze is sterk verbeterd. De informatie wordt op zeer afwisselende wijze gebracht.
De journalistieke stijlen zijn zeer verschillend en je weet wie er op voorhand invliegt en wie niet.
Het enige punt van ergernis zijn de soms over geaffecteerde stemmen met die van Lieven Vandenhaute op kop. Bovendien slaagt hij erin de meest infantiele vragen te stellen en daarom ben ik blij wanneer soms andere mensen overnemen. Een dikke pluim naar Jan, Koen, Sven en Ruth. En Ayco natuurlijk!

Information

Seller
VRT
Size
45.4 MB
Category
Music
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
Dutch
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© VRT
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like